Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 evet...olmaz demeyin...bir gün kalkıyorsunuz ve sevgilinizin sesini duyarak güne başlamak maksadıyla tele sarılıyorsunuz..anaaaaa oda nesi sevgiliniz artık sizin gibi konuşan biri olmuş....size hiç danışmadan cinsiyet değiştirmiş....ne yapardınız peki...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 evlere şenlik tam benlik.............. dünya ahret bacımsın........ama uzayda yakalamıyim............... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 kızkıza takılırız artık napalım Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Maç yapardık sanırım tabi eğer önce kendimi pencereden aşağı atmazsam.. Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 belki şuna sevinirdim. ohh be!! sonunda ne demek istediğimi anlayacak derdim Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 evet...olmaz demeyin...bir gün kalkıyorsunuz ve sevgilinizin sesini duyarak güne başlamak maksadıyla tele sarılıyorsunuz..anaaaaa oda nesi sevgiliniz artık sizin gibi konuşan biri olmuş....size hiç danışmadan cinsiyet değiştirmiş....ne yapardınız peki...... Ulan yemin ederim,şeytanın aklına gelmez...tanıdığımdan söylüyorum... Cevap veriyorum: "RANDIMANLI ve büyük olmuş mu?" diye sorardım herhalde... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 çok gülerdim heralde 1,90 lık ve bi hayli iri bir bayan komik valla gözümde canlandıda Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Ulan yemin ederim,şeytanın aklına gelmez...tanıdığımdan söylüyorum... Cevap veriyorum: "RANDIMANLI ve büyük olmuş mu?" diye sorardım herhalde... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.