Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 19 yıl evet...olmaz demeyin...bir gün kalkıyorsunuz ve sevgilinizin sesini duyarak güne başlamak maksadıyla tele sarılıyorsunuz..anaaaaa oda nesi sevgiliniz artık sizin gibi konuşan biri olmuş....size hiç danışmadan cinsiyet değiştirmiş....ne yapardınız peki......
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 19 yıl evlere şenlik tam benlik.............. dünya ahret bacımsın........ama uzayda yakalamıyim...............
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 19 yıl Maç yapardık sanırım tabi eğer önce kendimi pencereden aşağı atmazsam..
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 19 yıl belki şuna sevinirdim. ohh be!! sonunda ne demek istediğimi anlayacak derdim
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 19 yıl evet...olmaz demeyin...bir gün kalkıyorsunuz ve sevgilinizin sesini duyarak güne başlamak maksadıyla tele sarılıyorsunuz..anaaaaa oda nesi sevgiliniz artık sizin gibi konuşan biri olmuş....size hiç danışmadan cinsiyet değiştirmiş....ne yapardınız peki...... Ulan yemin ederim,şeytanın aklına gelmez...tanıdığımdan söylüyorum... Cevap veriyorum: "RANDIMANLI ve büyük olmuş mu?" diye sorardım herhalde...
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 19 yıl çok gülerdim heralde 1,90 lık ve bi hayli iri bir bayan komik valla gözümde canlandıda
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 19 yıl Ulan yemin ederim,şeytanın aklına gelmez...tanıdığımdan söylüyorum... Cevap veriyorum: "RANDIMANLI ve büyük olmuş mu?" diye sorardım herhalde...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.