Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 18 yıl dun dersimiz cografyaydi ve ders kitabina bakarken turkce yazi dikkatimi cekti suatli bisey yaziyodu ama elyazi oldugundan iyi okuyamadim bir karikaturdu bir turkun yaptigi ve onu fransadaki ders kitabimiza koymuslar bir grup avrupali gemide ve turk bayrakli biri gemigi tamir ediyo ve gemidekiler birbirlerine onu alicakmiyiz diyo.. sonra duyulan gulmeler cok canimi SIKTI...ve turkiye avrupa konusuna geldik ogretmenimiz tam bir irkciymis.aynen bole dedi butun turklere sorsaniz seneye ab ye girerler ama onlar bu yoksulluk ve cehaletle biraz zor girerler.sonra konu kibrisa geldi turkler adayi isgal etmismis ve yunanlilarin kendi topraklariymis.... anlatmamin nedeni avrupada derslerde bunlari ogreniyo cocuklar ben turk oldugum icin o siniftaydim ve ogretmenle tartistim...bilirsiniz burda ogretmenden korkulmaz fazla.. ama gercekten uzuldum bizleri yobaz gibi gosteriyolar ve hala arap harflerini kullandigimizi sananlar var... bence acilen bu on yargi icin biseyler yapilmali....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.