Φ Sabriy Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Ben kenidimi övmüyorum ama her yerde kendimle ilgili konularda gercekci ve dogru söylüyorum olmuyor baskasinin yüzde yüz yalan söyledigini biliyorum onun isi oluyor benimki ise negativ ve bun da cok üzülüyorum. anlamadim gitti Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 bu belki türk toplumunun kültürel, geleneksel davranış, olaylara bakış tarzından birisi olarak kökleşmiş insanların arasında. kısacası insanların kendilerinin meydana getirdikleri sistemdir bu. yetişen her birey, kendisini benliğinden çok farklı olan bu sistemin içinde bulunca, gerçekten şüphe duymaya başlayarak iki tip savunma mekanizmasına geçiyo: ya uyum sağlıyor, ya da benliğini bunlardan korumaya çalışıyor. insanların birçoğu da buna uyum sağlamayı tercih ediyo ve sistemin kendisinden istediklerini yerine getirerek sistemin parçası oluveriyorlar. yani arkadaşım, yalan söyleyip takdir alan kişi sisteme gayet uyumludur. sistem ise genelde neyin doğru olduğuna bakmaz, kendi işine yarayacak bir şey var mı yok mu ona bakar. benim de çalıştığım firmada hiç mesaiye kalmayan adam, haftanın 3 günü mesaiye kalan adama göre genel müdürden daha çok ilgi görüyor. yalan söylemek çözüm değil tabiki, sen doğruları söylemeye devam et, bir gün öyle bir olay gerçekleşir ki tüm yalanlar ortaya çıkar sen tertemiz kalırsın. Alıntı
Φ Sabriy Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 cevabina cok tesekkür ederim bana yazarsan cok sevinirim Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 cevabina cok tesekkür ederim bana yazarsan cok sevinirim ne konuda, tam anlamadım? Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 ben bu konudan sIkIldim herkez bu topigi aciyoo bende dahil ne biliyim aldatiyo iste demekki hoss denemek lazim Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Ben kenidimi övmüyorum ama her yerde kendimle ilgili konularda gercekci ve dogru söylüyorum olmuyor baskasinin yüzde yüz yalan söyledigini biliyorum onun isi oluyor benimki ise negativ ve bun da cok üzülüyorum. anlamadim gitti arkadaşım bence taktikte hata var.özgüven eksikliğide olabilir.her zaman tam doğru söyleme ve söyleniş tarzını değiştir. Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 hocamın bi lafı vardı her zaman doğruyu söyle ama her doğruyu söyleme diye. gerçekten de insanlara yalan söyleme, ama her şeyi de olduğu gibi anlatma. insanlar bilmese de olur sen bir şey kaybetmezsin. Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ya ewt bende bu aldatılma topicinden çok sıkıldım arkadaşlar bi konudan bu konuda o kadar çok şey varki lütfen biraz eskilere bakalım çokta gerilerde değil yani Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.