Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ben kenidimi övmüyorum ama her yerde kendimle ilgili konularda gercekci ve dogru söylüyorum olmuyor baskasinin yüzde yüz yalan söyledigini biliyorum onun isi oluyor benimki ise negativ

ve bun da cok üzülüyorum. anlamadim gitti

Gönderi tarihi:

bu belki türk toplumunun kültürel, geleneksel davranış, olaylara bakış tarzından birisi olarak kökleşmiş insanların arasında. kısacası insanların kendilerinin meydana getirdikleri sistemdir bu. yetişen her birey, kendisini benliğinden çok farklı olan bu sistemin içinde bulunca, gerçekten şüphe duymaya başlayarak iki tip savunma mekanizmasına geçiyo: ya uyum sağlıyor, ya da benliğini bunlardan korumaya çalışıyor. insanların birçoğu da buna uyum sağlamayı tercih ediyo ve sistemin kendisinden istediklerini yerine getirerek sistemin parçası oluveriyorlar. yani arkadaşım, yalan söyleyip takdir alan kişi sisteme gayet uyumludur. sistem ise genelde neyin doğru olduğuna bakmaz, kendi işine yarayacak bir şey var mı yok mu ona bakar. benim de çalıştığım firmada hiç mesaiye kalmayan adam, haftanın 3 günü mesaiye kalan adama göre genel müdürden daha çok ilgi görüyor. yalan söylemek çözüm değil tabiki, sen doğruları söylemeye devam et, bir gün öyle bir olay gerçekleşir ki tüm yalanlar ortaya çıkar sen tertemiz kalırsın.

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

Ben kenidimi övmüyorum ama her yerde kendimle ilgili konularda gercekci ve dogru söylüyorum olmuyor baskasinin yüzde yüz yalan söyledigini biliyorum onun isi oluyor benimki ise negativ

ve bun da cok üzülüyorum. anlamadim gitti

arkadaşım bence taktikte hata var.özgüven eksikliğide olabilir.her zaman tam doğru söyleme ve söyleniş tarzını değiştir.

Gönderi tarihi:

hocamın bi lafı vardı her zaman doğruyu söyle ama her doğruyu söyleme diye. gerçekten de insanlara yalan söyleme, ama her şeyi de olduğu gibi anlatma. insanlar bilmese de olur sen bir şey kaybetmezsin.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.