Φ marti_name Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 kendi sigaran gibi icebilirsin kizim - oo marlboro box icmeye mi basladin baba ? - yoo o yuzden kendi sigaran gibi icebilirsin ya da markete kadar gidip bana sigara alabilirsin !?! - baba bugun soner le konusuoduk iste boyle 68 kusagi falan diye... dediki kesin senin babanda ot falan icmistir - sacmalama yawrum babalar ot mot icmez - senin suratin mi asik bana mi ole gelio? - yok baba gayet iyiyim, dusunuorm... - (o donemki sevgili ) ... ile mi ilgili? canini mi sikti? - yok baba yahu ! valla sadece dusunuorm iste... - bak bi sorun varsa cagir adami konusalim, halledelim. - baba ne konusmasi yaa konusulcak bisi yok sacmalamazmisin lutfen... hem sen niye konusuyosun ki ? - e tamam o zaman konusmayiz. cagir sunuda bi dovelim ha? - hihohoh tamam / gülüyorum bak. kiziko benim su kravatlari bi utulesene - neyini utuliiim? - kravatlarimi tatlim - baba bu sicakta o kravatlari takiyorsun, sonrada bu sicakta bana utu yaptiriyorsun. - iyi peki ben yaparim - yok ben yaparim yakisikli babacim benim - yok yok kalsin - baba tamam yaparim dedim ama..asma suratini - sen bilirsin utuye basladiktan sonra .. - bak burasinida yap .. ole degil.. amman utuyu ustunde cok tutma - baba lutfen git basimdan - tamam tamam.. - hosgeldin kiziko , nasildi antalya? - harikaydi babacim keske sende gelseydin - iyi bari neler yaptin? - napiim babacim gezdim dolastim eglendim guneslendim disari ciktim yeni insanlarla tanistim - ne gibi insanlarla? - iyi gibi insanlarla - mesela - mesela serkan, aylin - oh ne guzel iyi bari... kim aradi kiziko? - serkan babacim - ne diyo? - nasilsin, iyi misin - sen ne dedin peki? - iyiyim dedim baba ne dicem - serkan okuyor mu? - evet babacim okuyor - nerede? - odtu de okuyor - iyi cok guzel, ilk defa boyle adam gibi bi okulda okuyan arkadasin oldugunu duyuyorum - ne alaka babacim? - neyse , selam soyleseydin serkana hava o kadar sicak diil, git ustune bisey al - yok ya baba iidir, gerek yok - al diyorum, zaturemi olmak istiosun yine basima, buyuk sozu dinle biraz, incecik ustundeki... hem senin atletin varmi icinde? - hahaha ne atleti?.... (ya$ 13-14) - kalk icmeye gidiyoruz - ne? - icmeye gidiyoruz, taksime, hadi giyin - baba iyi misin? allaaaaahhh eyooo - bagrinma, cabuk. cicek pasajina gidilir. - bira soguktur, isinsin biraz - uweaa! rezil olduk ya, uc kuru$luk karizmamiz vardi uhuhu - tamam ic e$$ek sipasiii, annen de beni parcalasin hastalaninca - cocugu icmeye goturmu$sun ona kizmicak mi? - hmsz.. ohhhoo.. ay ay! - baba bak, olmek yok bensiz tamam mi? - yok, ecmain, ulan ameliyathaneye gidiyoruz $urda, kizin ettigi lafa bak - kivirma. soz ver. - soz. hungur fo$ur, gorevliler bile aglar. - bana bak, soz verdin. - ameliyattan cikacam, simdilik bunda anla$alim, be$ kuru$ fazla olmaz - ehe eheh deliii - seviyorum seni. ayca'mm. gelicem soz. (bunu tutar, sag cikar ne$ter altindan) - kim bu cocuk? - arkada$im baba - hep soylerim, senin icin bari$tan iyisi yok. aah ah. bak yamuk yuruyordu, edep adap bilmiyordu, evlenme bununla - baba cikmiyoruz bile hehe - olsun. senin sagin solun belli olmaz. begenmedim bunu. - istedigin, onerdigin her$eye sahip ama - hani aranizda bir$ey yoktu? - kiskanc moruuk gel burayaa mincik mincik - ehehehe imdaaak kiziko , uyudun mu? - ....evet - peki ...2 dakika sonra - ya kiziko, sen ne yedin bugun? - baba uyuyorum - peki tamam Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 kız olmadığımdan bilemicem. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 nasilsin baba? -iyi. ne olacak senin bu halin? nerdesin sen? -yemekteyim.. -kiminle? -ayşe'yle -ver bakiiim ayşe'yi! -oha baba yaa bu yaşta kontrol mu edilcez, vermiyorum.. -vermiyosun he mi? sen yalanci da oldun başıma..nerdesiiiiiiiiiiiiin? -of yaaaaa... al konus... leeenet olsun... -ayşe? -efeeem amcacııım nasilsiniz? -iyi. ehe ehe.... e iyi da! size iyi eğlenceler kizim.. -vereyim mi kısınısı? -yok yok yok! selam söööle sen ona şimdi.. ehe ehe.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 - Baba bende gelcem maça - Erkek fatma ne olcak - Hehehaho.. Çantamı alayım geliyorum bekle - Kızım koş gole bak - Kimin macı ya - Barcelona - Allaah .. geliorum Babamın sanki oglu gibiyim ya Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 babam mutfakta.. -baba kezzapı bulup getirsene.. -tmm kızım......buyur.. -baba bu ne? -ne ne? -baba bu ketçap.. -bende diyorum ne yapcak ketçapı.. adamın aklı fikri yemekte.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 -bu ne kız? -hanküsü baba? -bu surat ne? -ne var suratımda ya alalala -tuhhh sana, muşmulaya dönmüş iyice suratın -ne dion ya -kaşlarını aldırma diyorum sana, bırak şöyle kalın kalın, ahh ahh nerde benim yedi sekiz yaşındaki kızım -martı gibi mi geziyim ya öyle kaşlarla -böyle maymun gibi geziyosun , daha mı iyi? -sağol ha, akşam akşam iyi moral verdin -dost acı söyler kızım. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 -baba ben büyüdüm artık ya, anlamak istemiyorsun ama büyüdüm. -hadi ya, odanı toplasana o zaman, hala annen topluyor döküntülerini -ne alaksı var canım -büyümüşmüş, makarna yapamıyosun daha doğru düzgün -konuyu saptırma, farklı açılardan bakıyoruz olaya -ağzın iyi laf yapıyo senin, büyümek ukalalık etmek değildir kızım, hadi yallah eve, gezmek yok bugün. -ay aman ya. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 - babacım bu akşam dışarda maç seydedecez arkadaşlarla. - eeeee !!! - yani, geç gelirim. biliyorsun maçın kaçta bittiğini. - o saatte gelecen öyle mi? bak bak bak... - aa ben napayım ya. federasyonla konuş sen onu. ben mi koydum o saate maçı? - ben konuştum onlarla sen dışarılarda değil evde seyret diye, hede kanala aldırdım maçı kızım. işten eve. hemen... - baba yaaaaa... plan yaptık ama... - banane bundan? bana mı sordun yaparken? eveee... - babaaaaa... - baba maba deme bana. ''onları hep birlikte yenecez'' yavrum. eve gel bak. üzme beni. - sen evdeki tribüne seyirci istiyorsun anladım ben. ge- li- yo-rum. offff offffff Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 - kizim neden açilmiyor bu kapi? - ii şey baba odayi topluyorum da*... - yavrum açsana kapiyi balkonda işim var. - dur itme kapiyi baba y... - aa kizim bu odanin hali ne? pessss. her yer çul çaput. yazik, çok yazikkk. - baba kardeşimin kiyafetleri de var içinde ama. hepsi benim değil ki. - savunmaya da bak. ya odada adim atilmiyor adimmmm!! - yok aslinda görüldüğü kadar çok değil baba. oda küçük, napayim. - bak ya, çokluktan hep bunlar. bizim bir gömleğimiz vardi. akşamdan yikar, kurutur, yatağin altina koyardik düzleşsin diye. nerde ütü mütü... ama siz... siz!!! - baba bir göml... - bir daha elinde bir poşetle eve geldiğini görmicem. tek kiyafet alinmayacak. - peki babacim*. - aferim. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 hahaah devir ıstakayı baba efendiee devir. devir uvmk’nin devri.boyle de okey atarım -aaa, cifte mi gittin? -giderim ben cifte de giderim, teke de giderim. düş dayıcım ordan bakıyım ahahah -sen nerde kaptın bunu boyle? -neyi? -okeyi? -oynuyoruz baba işte aile efradınca. -pek sık oynamıyoruz ama? -demek ki yetenekli bi kızın varmış, sevinecegine paranoya yapıyorsun ilahi ahaha -zamanında dersanenin bir sokak ilerisinde kahve olmasının hiç bi alakası yok oyle mi? -yok daha neler! dostlar kıraathanesi! bana kahveye mi gidiyorsun demeye getiriyorsun?! -gitmezsin dimi? -gitmişken ıhlamur da içiyodum baba ahaha, sarı sarı muzlu oraletler boyle ahah -sarı muzlu oralet? -eaa.. televizyonlardan goruyoruz işte ya..ordan.. -kahveye gitme kızım, kahveler kötü yerler. -ya gitmiyorum baba, kahveye gitmedim hiç. kendi kendimi geliştirdim ben, her gun 8 saat okey oynuyorum nette =( [hep kahveye gitmiştim, cok zevkliydi =( ] Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 - kizim neden açilmiyor bu kapi?- ii şey baba odayi topluyorum da*... - yavrum açsana kapiyi balkonda işim var. - dur itme kapiyi baba y... - aa kizim bu odanin hali ne? pessss. her yer çul çaput. yazik, çok yazikkk. - baba kardeşimin kiyafetleri de var içinde ama. hepsi benim değil ki. - savunmaya da bak. ya odada adim atilmiyor adimmmm!! - yok aslinda görüldüğü kadar çok değil baba. oda küçük, napayim. - bak ya, çokluktan hep bunlar. bizim bir gömleğimiz vardi. akşamdan yikar, kurutur, yatağin altina koyardik düzleşsin diye. nerde ütü mütü... ama siz... siz!!! - baba bir göml... - bir daha elinde bir poşetle eve geldiğini görmicem. tek kiyafet alinmayacak. - peki babacim*. - aferim. bir kac gün sonra unutulur güzelmiş Şafak, sende kayıplardasın yine.. Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2009 -babaların bitanesi sana kaaveee yapayımmı -olur kızım -babacığım dur ben sana trt4 ü açayım sanat müziğide dinlersin -hııı iyi olur -babacığım biliyonmu sen çok yakışıklısın (babam şöööle bir arkasındaki yastığı düzeltir kasılır hafiften) -babacığım sen amcamlardan bile yakışıklısın -ehhhh pırpırlitsa sööle bakayım kaç para istiyon çok sık yaşardık babamla bu diyoloğu Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 -babaların bitanesi sana kaaveee yapayımmı -olur kızım -babacığım dur ben sana trt4 ü açayım sanat müziğide dinlersin -hııı iyi olur -babacığım biliyonmu sen çok yakışıklısın (babam şöööle bir arkasındaki yastığı düzeltir kasılır hafiften) -babacığım sen amcamlardan bile yakışıklısın -ehhhh pırpırlitsa sööle bakayım kaç para istiyon çok sık yaşardık babamla bu diyoloğu Güzelmis Mouchette Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.