Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

30 yıldır bir kaybolup bir çıkan hayalet örgüt yeniden sahnede. Karanlık örgütün üyeleri, ülkücüler arasında örgütleniyor; isimleri gizli örgüt üyeleri Tempo'ya gelişmeleri anlattı. Buna göre TİT'in içinde akademisyenler de var, askerler de... Amaç, Türk kimliğine yönelik saldırıları sokakta yok etmek. (tempo)

Diyarbakırda'ki 7 si çocuk 10 kişinin ölümüne yol açan faşist saldırıyı türk intikam tugayı üstlendi amaçları şehitlerimizin intikamını almakmış bumu insanlık bumu milliyetçilik bunun adı olsa olsa şövenizm olur 10 masumun üstelik henüz çocuk yaşta canlarına kıymak hangi kitaba sığar bunlara söyleyecek söz bulamıyorum böyle yaparak acaba neye ulaşacaklar vahşeti körüklemekten başka ne işe yarar bu dedimya artık kelimeler kifayetsiz.

Gönderi tarihi:

30 yıldır bir kaybolup bir çıkan hayalet örgüt yeniden sahnede. Karanlık örgütün üyeleri, ülkücüler arasında örgütleniyor; isimleri gizli örgüt üyeleri Tempo'ya gelişmeleri anlattı. Buna göre TİT'in içinde akademisyenler de var, askerler de... Amaç, Türk kimliğine yönelik saldırıları sokakta yok etmek. (tempo)

Diyarbakırda'ki 7 si çocuk 10 kişinin ölümüne yol açan faşist saldırıyı türk intikam tugayı üstlendi amaçları şehitlerimizin intikamını almakmış bumu insanlık bumu milliyetçilik bunun adı olsa olsa şövenizm olur 10 masumun üstelik henüz çocuk yaşta canlarına kıymak hangi kitaba sığar bunlara söyleyecek söz bulamıyorum böyle yaparak acaba neye ulaşacaklar vahşeti körüklemekten başka ne işe yarar bu dedimya artık kelimeler kifayetsiz.

Sevgili dostum, özgürlük, eşitlik ve halkların ezgisi...Ne var bunda..?

bozan

Gönderi tarihi:

bu yapılan sadece milleti birbirine düşürmek...kaş yapıyım derken göz çıkarcaklar yine...biz ölümlere son verilsin diyoruz adamlar çoluk çocuk öldürüyor...bu hep böyle sürüp gidecek ozaman, bi türk bi kürt....

Gönderi tarihi:

Basını o kadar takip ederim hiç böyle bir haber duymadım.... Hoş duysamda kafamda her zaman duyduğumun yanında kocaman bir "?" olur....

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Basını o kadar takip ederim hiç böyle bir haber duymadım.... Hoş duysamda kafamda her zaman duyduğumun yanında kocaman bir "?" olur....

demek ki dün haberleri sonuna kadar izleme fırsatın olmadı.

Gönderi tarihi:

bu yapılanlar provakasyondur

ahmet türkün açıklama yapmasından 1 gün sonra bu olayların gerçekleşmesi kimsenin kafasında soru işareti bırakmıyor mu acaba...elbetteki işlenen eylem kim yaparsa yapsın terör dür...

Gönderi tarihi:

Bu gün Türk İntikam Tugayı diye bir örgüt yoktur. Bu forumdada görüyoruz bazen başlıklarda falan. Türk müdafa örgütü vs diye. Bunlar internet üzerinde Çeşitli isimlerle olmayan örgütlerin adlarını kullanan kişiler ancak.

Bu bomba patlayınca birileri çıkıp TİT adına üstlenmiş ciddiye alır yanıda yoktur.

Diyarbakır da ki eylem ise. 1 kilometre uzaklıktaki emniyet müdürlüğüne giden teröristin bombasının elinde patlaması gibi görünüyor. En son ölenlerin arasında teröristin olduğuda söylendi.

Gönderi tarihi:

Bir yerdenmi duydunuz yoksa kafanızdanmı uyduruyorsunuz bilmiyorum ama insanları yanlış yönlendirmek hiç hoş bir şey değil konuyu dikkatle takip ettim sizin yazınıza benzer bir açıklama duymadım polisin söylediğine göre terörist 1,5 km ötedeki polis karakoluna gitmeye çalışırken bomba elinde patladı suçun faili belli pkk denilen çöp yığınıları şimdi burdan bunları korumayamı çalışıyorlarda suçu uyduruktan bir örgütün üstüne atıyorlar diye bir izlenim doğuyor.

Birşeyide çok merak ediyorum olayın olduğu bölgeye karanfil bırakan terörist yardakçısı D.Bakır belediye başkanı Osman Baydemir acaba elinde patlayan bombayla ölen ve bu katliama sebeb olan terörist içinde cenaze arabası ayarlayıp evine başsağlığına gidip üzütülerini belirtecekmi?

Gönderi tarihi:

Hiç şüpheniz olmasın gidecektir.Hatta şunu da diyebilir. ******* BOMBAYI DAHA KALABALIK YERDE nİYE PATLATMADIN İYİ OLDU ÖLDÜĞÜN. gibi.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bir yerdenmi duydunuz yoksa kafanızdanmı uyduruyorsunuz bilmiyorum ama insanları yanlış yönlendirmek hiç hoş bir şey değil konuyu dikkatle takip ettim sizin yazınıza benzer bir açıklama duymadım polisin söylediğine göre terörist 1,5 km ötedeki polis karakoluna gitmeye çalışırken bomba elinde patladı suçun faili belli pkk denilen çöp yığınıları şimdi burdan bunları korumayamı çalışıyorlarda suçu uyduruktan bir örgütün üstüne atıyorlar diye bir izlenim doğuyor.

Birşeyide çok merak ediyorum olayın olduğu bölgeye karanfil bırakan terörist yardakçısı D.Bakır belediye başkanı Osman Baydemir acaba elinde patlayan bombayla ölen ve bu katliama sebeb olan terörist içinde cenaze arabası ayarlayıp evine başsağlığına gidip üzütülerini belirtecekmi?

ne kafamdan ne de başka biryerimden uyduruyorum konuyu açtığım akşam atv,star,kanal d gibi kanallarda son dakka gelşmesi olarak çıktı.hatta bombanın yapılış şeklini bile resimlerle göstermişler.

Gönderi tarihi:

İnternette TİT şaşırtmacası

Diyarbakır'daki kanlı saldırıda hedef şaşırtmaya çalışan PKK, bunun için sanal alemde hile yaptı. Soruşturma sonucunda saldırının üstlenildiğini duyuran sitenin olaydan sadece 6 gün önce kurulduğu belirlendi.

Sitede Türk İntikam Tugayı adlı örgütün eylemi üstlendiği duyuruldu. Bu haberi de ilk olarak PKK yanlısı bir haber ajansı yayınladı. Ancak ajans küçük bir zamanlama hatası yaptı. Ajans, "TİT eylemi, bombanın fotoğraflarını yayınlayarak üstlendi" diye haber verdiği anda sitede fotoğraf yoktu. Bu durum Emniyet güçleri tarafından belgeleri ile tespit edildi.

EYLEM GENELDE ÜSTLENİLMEZ

Terör örgütlerinin sivillerin ölümüne yol açan bombalı saldırıları genellikle üstlenmemesi de bu olaydaki hedef şaşırtmayı kesinleştiriyor. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada da bu durumun altı çizildi ve şu ifadelere yer verildi; "Eldeki bilgiler ve bulgular, bu saldırıyı terör örgütünün gerçekleştirdiği yönündedir. PKK son 3 yıldır A-4 tipi plastik patlayıcı bomba kullanıyor."

(bi de böyle bi haber var, ne kadar doğrudur bilemem...)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.