Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

radyoda çok başarılı buluyorum best fm de 17,00-19,00 arası :clover:

Gönderi tarihi:

kırmızı başlıklı kız...ben 2-3 senedir best fm dinleyemiyordum...son bi iki haftadır tekrar takibe başladım ama kbk' yı duyamadım???

Gönderi tarihi:
  • Yazar

sabah ki dj leri de dinliyorum,biri gazoz ağacı sonraki de galiba futbol yorumu yapıyor adını unuttum,ençok şafak karaman,pınaraiting,ceyhun seviyorum. kbk yok artık best te ,nerde olduğunu duyarsam haber veririm.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

araştırmacfı forumdaşınız sizler için aradı ve buldu... danananaaaannnn: kbk : radyo time daymış 91.2

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

radyoda çok başarılı buluyorum best fm de 17,00-19,00 arası :clover:

ÇOK SOĞUK BULUYORUM BELDEN AŞAĞI ESPİRİLERLE PİRİM YAPMAYA ÇALIŞIYOR TV DEDE ÖYLEYDİ.........

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ceyhun yılmaz'ın radyo programı şahane ama tv de berbat. sadece o değil bne merak ediyorum Gani Müjde'yi biryazarın yazıları vek itapalrı bu kadar güzel bu kadar eğlenceliyken, ha keza filmleride öyle Arabesk ***** Bizans, peki tv dizileri niye böyle berbat. Kaygısızlar, Hayat Bilgisi.

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

AAA yooo bende çoğunuza katılıorum ceyhun cidden çok güsel hem bikerem çok tatlı ya:P

bu arada şey aşk böcüğü besttemiydi yoksa klas ta mı?ya bilen varsa e çok sevinirim yani:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.