Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl evet ben bir ressamım.tuvalimi simsiyah boyadım ve herhangi bir yerine kırmızı bir nokta koydumi sizce ben bu resmimle ne anlatmak istiyorum...
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl evet ben bir ressamım.tuvalimi simsiyah boyadım ve herhangi bir yerine kırmızı bir nokta koydumi sizce ben bu resmimle ne anlatmak istiyorum... güneşin doğuşu yada batışı olabilirmi?
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl kapkaranlık bir damar içinde seyahat eden küçücük bir kırmızı kan hücresi olabilirmi? ne de olsa ismimiz hekim öyle değilmi:) not: 1 ml kanda yaklaşık olarak 4.5 -5 milyon kırmızı kan hücresi (eritrosit ) bulunur.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl evet ben bir ressamım.tuvalimi simsiyah boyadım ve herhangi bir yerine kırmızı bir nokta koydumi sizce ben bu resmimle ne anlatmak istiyorum... Hayatına renk getiren biriyle tanışmışsın,kırmızı aşk rengi diye bilinir.Allah mutlu etsin..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Benliğine varolan karamsarlık durumuna ve yıllarca süregelmiş bir düzene karşı haykırmak için benliğinde yatan dürtüleri harekete geçirerek burada bende varım demek istemiş olabilirmisin:sweatingbullets: felsefi açıdan yaklaşmışsın olabilirdi ama ben resmimi yaparken aklımda o yoktu. güneşin doğuşu yada batışı olabilirmi? güneş batarken veya doğarken zifiri karanlık olmaz herhalde Hayatına renk getiren biriyle tanışmışsın,kırmızı aşk rengi diye bilinir.Allah mutlu etsin.. buda bir soyut yaklaşım teşekkür ederim ama arkadaşlar resmi yaparken soyut düşünemiyorum...gayet somut bir resim..yani resimdekiler elle tutulur gözle görülür bişiyyyy
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar ama karanlık her taraf.ben kanı görebilmek için üzerine az da olsa ışık vurması gerekmez mi?
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl söyle artık ne zamandır bekliyom ben bişey anlamadım bu resminden daha önceki resimlerini bilsem bi yorum yapabilirdim:))
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl evet ben bir ressamım.tuvalimi simsiyah boyadım ve herhangi bir yerine kırmızı bir nokta koydumi sizce ben bu resmimle ne anlatmak istiyorum... Kırmızı noktalı gece
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.