Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Rüştü hakkında yazdıklarıma bir yenisini daha eklemek zorunda kaldım daha önceki yazımda rüştü rekora koşuyor demiştim ve bazı örneklemeler yapmıştım aynısı antalya maçında da devam etti yediği golleri görünce yine cıldırasım geldi hele ilk gol top zorlıya zorlıya gol oluyor rüştü uzanıyor atlıyor zıplıyor top direğe çarpıp gol oluyor abuk sabuk bir gol daha, ikinci gol birinci golden daha iyi enazından kalecilerin yiyebileceği bir golden ama rüştü gibi bir kaleci ( DÜNYANIN EN İYİ KALECİSİ ) ?? İçin yenecek bir gol değil birde gol atıp sevindiğimizden 2 dakkika sonra gol yemesi hevesimisi kursağımızda bırakma huyundan vazgeçmediğini gösteriyor yani diyorki ben varken rahat rahat maç seyredemezsiniz birde agresif hareketleri varya hani her pozisyondan sonra arkadaşlarına fırça kayması bazende hakeme antalya maçında kendi takım arkadaşına çarpıp düşüyor sonra hakeme bağırıp çağırıyor bana faul yapıldı diye hele oda gol olsaydı maç bitmişti berabere ve rüştü yediği hatalı gollere bir yenisini daha ekleyecekti daha yazmaya çok devam edeceğim gibi geliyor . Ayrıca tuncay bu takımdan kesilmemeli 6 yabancı hakkımı dolduracağım diye bazı yabancıların gereksiz olduğunu düşünüyorum tuncayın çapraza koşuları topu takip etmesi iyi yer tutması rakip defansları çok zorluyor bu gözden kaçmamalı ayrıca savaşçı tek eksiği bazen topla gereksiz hareketler yapması ve aldığı pasları bazen öldürmesi ama buaralar üstüne koymaya başladı yani tuncayın kesilmesi hatadır ayrıca defansta önderin veya canın olmaması onların yerine iki yabancı alınmasıda bana gereksiz geldi lugano tamam eduya gerek yoktu önder var can var tuncay varkende davide gerek yoktu bunlar bana göre fazla takımda oynayamayan futbolculara bir bakın önder,can,mehmet yozgatlı,uğurboral,belkide tuncay, bunlar oynayamayacak futbolcular değil haa gider thery henryi alır getirirsin ozaman tuncayı kes ama david tuncayı kesmemeli zicoyu biryönden tebrik ederim kerim zengin çok kaliteli bir futbolcu tam o yere göre bir yetenek onu onbirde oynatmasını alkışlıyorum hoşçakalın..........

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.