Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl bu sene arkadaşlar üniversitelerin kontenjanlarını dolduramadığını görüyoruz.neler oluyor eğitim seviyemizde bir düşüklükmü var.ben çok merak ediyorum...
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl Eğer alt limit üst limit mantığında puana göre yerleştirme olsa bu tip şeyler olmazdı. Okuduğum üniversitede 62 su ürünleri kontenjanı ek kontenjanla bile dolmamış, ikinci bi ek kontenjan açmışlar. Bir su ürünleri mezunu mezunu olarak utanmıyor değilim
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl bu sene arkadaşlar üniversitelerin kontenjanlarını dolduramadığını görüyoruz.neler oluyor eğitim seviyemizde bir düşüklükmü var.ben çok merak ediyorum... bence eğitim seviyesind ebir düsüklük yok.İnsanlar ne istediğinin bilincindeler mesela puanım suna yetti gideyim demiyorlar.İstedikleri yer için bekliyorlar.(şahsen benim tahammülğm kalmamıstı öss ye istediğim yer 10 puan yüksekti ama baska bi tercih yaptım.pişmanım:() ama ne gelir elden aferin iii yapmışlar.Tıpın kont arttırsınlar bakbakalım bos kalıo mu?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.