Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
:clover:Arkadaşınızla Trabzon garında buluşup 8 otobüsüne yetişmek için sözleştiniz.Siz saatiniz 25 dk ileri gitti sanıyorsunuz.Oysa saatiniz aslında 10 dk geri.Arkadaşınız ise saatini 10 dk geri sanıyor,oysa saati 5 dk ileri.Her ikiniz de gara oyobüsün kalkmasına 5 dk kalacak şekilde hareket ederseniz sonuç ne olur ? :clover::lol::D:P:clover:
Gönderi tarihi:
  • Yazar

:clover: BİZİM ZAMANINDA GİGEMEYECEĞİMİZ VE ARKADAŞIMIZIN DA ERKEN GİDECEĞİ BELLİ ZATEN.

KİM ,SAAT KAÇTA ORDA OLACAK ONU SORUYORUM......

Gönderi tarihi:

arkadaşım 7,50 de orda olur ben 30 dk geç kalmış olurum. yani 8,30 da orda olurum.

Gönderi tarihi:

:clover:Arkadaşınızla Trabzon garında buluşup 8 otobüsüne yetişmek için sözleştiniz.Siz saatiniz 25 dk ileri gitti sanıyorsunuz.Oysa saatiniz aslında 10 dk geri.Arkadaşınız ise saatini 10 dk geri sanıyor,oysa saati 5 dk ileri.Her ikiniz de gara oyobüsün kalkmasına 5 dk kalacak şekilde hareket ederseniz sonuç ne olur ? :clover::lol::D:P:clover:

undefined cevap:20

Gönderi tarihi:

ben saatimin 25 dk ileri olduğunu sanıyosam:

saati 7:55 olarak gördüğümde aslında saatin 7:30 olduğunu düşünürüm ki saat gerçekte 8:05... otobusun benim ileri oldugunu düşündüğüm saate göre hareket etmeyeceğini düşündüğüm için benim saatim 8:20 olduğunda yola çıkarım... Yani gerçek saatin 8:30 olduğu anda...

arkadaşım da aynı mantıkla kendi saati 7:45 olduğunda yola çıkacaktır ki bu da gerçek saatle 7:50 yapar...

sonuc ne olur diye sorulmuş... benim otobusu kaçıracagım cok acık ama arkadasımın otogara uzaklıgını bilemediğimiz için bu konuda bi yorum yapamayız... ^_^

Gönderi tarihi:
  • Yazar

arkadaşım 7,50 de orda olur ben 30 dk geç kalmış olurum. yani 8,30 da orda olurum.

:clover: kardeş 8.30 doğru fakat 7.50 yanlış.

Gönderi tarihi:

arkadaş 7:40

biz 8:30 B)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
:clover: heleşükür doğru cevap geldi.Bu kadar uğraşacağınızı düşünmemiştim :clover:
  • 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

7,30 ve 8,40 bu kadar kişi cevabı zor buldunuz daha önce soruyu göremedim ben malesef nyse gine iyi bulmussunuz

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.