Φ savillo Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 SLM ARKADAŞLAR BENİM SORUNUM BU SEFERDE KLAVYEMDE OLUŞTU KLAVYEM Q AMA F OLARAK DEYİŞTİRİLMİŞ VE BEN BUNU TEKRAR NASIL Q YA ÇEVİRE BİLİRİM LKÜTFEN BİLEN VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİRMİ ŞİMDİDEN TŞK Alıntı
Misafir essah Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 denetim masasınanda bölge ve dil seçenekleri var ona tıkladıgında üç seçenek çıkar diller sekmesine tıklarsın ve hemen altında ayrıntılar sekmesi var oraya tıkladıgında istedigin dile çevirebilirsin bi kaç defa denemen gerekebilir Alıntı
Φ GS ÇAGATAY GS Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 denetim masasınanda bölge ve dil seçenekleri var ona tıkladıgında üç seçenek çıkar diller sekmesine tıklarsın ve hemen altında ayrıntılar sekmesi var oraya tıkladıgında istedigin dile çevirebilirsin bi kaç defa denemen gerekebilir Alıntı
Φ olcayatay Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 başlat - ayarlar - denetim masası - oradan da kalavye ye gir oradan da q yu seç Alıntı
Φ ahmet_hoca Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 sadece klavyenizde " alt ve shift " tuşlarına aynı anda basın hepsi bu kadar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.