Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl 10 kese altın var. Her kesenin içinde 10 tane altın var. 9 kesedi altınlar 10'ar gram, 1 kesediki altınlar ise 9'ar gramdır. Tek bir ölçümle hangi kesedeki altınların 9'ar gram olduğunu bulunuz....
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl Yazar soruldu arkadaşım hem de defalarca :) tamam arkadaşım bizde geri alıyoruz sorumuzu neden kızıyorsun kiiiiiiiiiiiii
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl kızmadım canımcım niye kızıyım ay yaw ben kızmammmmmmm kiiii ay bu zeka bölümünde beni kızıyo sanmayın yahu
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Yazar yumote arkadaşın bitmeyen soruları.önce sorulan sorulara bak. ne olmuş sorularıma dalaksız
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl daha önce sorulanları soruyorsun ve sadece sorduklarınla ilgileniyorsun.hemde şimdi ahlaksızlık yapıyorsun.
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Yazar daha önce sorulanları soruyorsun ve sadece sorduklarınla ilgileniyorsun.hemde şimdi yapıyorsun. ahlaksız sensin kendini tarif ettin. Benim ne yapacağıma sen mi karar vereceksin.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.