Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl eski forumdaşım, keyifli paylaşımcı, karçiçeği. Her yeni yaşının bir öncekinden daha fazla, huzur, mutluluk ve güzellik getirmesini en içten dileklerimle temenni ederim.
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl abla doğum günün kutlu olsun... ama gelmiyosun artık buralara özlüyoz seni....
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl öncelikle başlığı açan cyrano sana sonrada kutlayan herkese çok teşekkürlerimi gönderiyorum iyiki varsınız...
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl GEL... Biliyorum, konuşacak birşeyimiz yok Ama yine de gözlerini al gel Elindeki yarayı, suskunluğunu, acemiliğini Beni biri severse inanmam Seni biri severse utanırsın Bilmediğin bir hastalığa acımak gibi bile olsa gel Biliyorum konuşucak bir şeyimiz yok Ama ızdırabım sende, mutlaka al da gel... sana cezmi ersözün şiiriyle mutlu yıllar dilemek istedim.................................herşey gönlünce olsun................. seni sewiyorum...........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.