Φ ruLet Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 kadınların en buyuk dusmanları yıne kadınlardır erkek lerın hıc sucu yoq hep yoldan cıkaran kadın oluyor nedense Alıntı
Φ aydo Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 insan şaşırıyor nasıl yapıyorlar diye ama başına gelmeden anlayamıyor insann benim eşimin ortağı bayandı ve ii anlaşıyorduk o bayanla meyersem başka şeyler peşindeymiş ve bunu öğrendim bu hayatın gerçeği malesef ki böyle bayanlarda var öte yandan ben mesela bekarken arkadaşlarımın eşlerine sevgililerine hiç bir şekilde farklı gözle bakmadım çünkü onlar sahipliydi ve doğru olan bu !! Alıntı
Φ aydo Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 birde bu hataları yapan bayanlar genelde aşk işte bu ne yapalım isteyerek olmadı diyorlar bu mümkün değil ya açıklamaya bak acınacak durumdalar ama farkında değiller Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Arkadaşlar eşime mütemadiyen birileri asılıp duruyor.hele alyansı görüp atlayanlar daha bir çok.. başka arkadaşlarımın da başına geliyor anlatıyorlar...kadınlar neden hemcinslerine böyle davranıyorlar..neler düşünüyorsunuz?? bence bu karakter meselesıdır,her bayan bunu yapar dıye genelleyemeyız.. evlilere özel ilgisi olan bayanlar var,benım fıkrım şoyle: kendı evlılığı kötudur,iyi eş olan erkeğe göz dıkebılır bekar kızlar evlı erkekte para vardır dıye saldırabılır Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.