Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Slm arkadaşlar benim sorunum büyük yardımcı olursanız sevinirim benim pc min hard disk i yandı bende bunun üzerine sıfır bi disk aldım ama format atamıyorum nedeni ise disk i biçimlendirememem bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum bilen varsa lütfen bana disk biçimlendirmeyi anlata bilirmi şimdiden ilginize tşk ederim :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

Bios ayarlarını açabiliyor musun?

Bilgisayar açılırken siyah ekran üzrden del e bas

Daha sonra bios ayarları mavi ekranda çıkacaktır.Daha sonra bios ayarlarına gir ve first boot device ı Cd yap muhtemelen floopydir ilk başta.

Sonra f10 a basıp çık ve windows kur a baslayacaktır.

Ama bios falan cıkmıyorsa ben bir cevap veremem.Ama pcnet teki bilene sor bölümünden öğrenebilirsin.Hemen cevap veriyorlar.Bence bilgisayarla ilgili sorularını oraya sorarsan daha çabuk netice alırsın arkadaşım.Buraya bilgisayarla ilgili bi şey yazıyosun sorunu çözdükten sonra cevap veriyorlar.Maalesef!

Ben bildiğim kadarıyla anlatmaya calıştım.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bios ayarlarını açabiliyor musun?

Bilgisayar açılırken siyah ekran üzrden del e bas

Daha sonra bios ayarları mavi ekranda çıkacaktır.Daha sonra bios ayarlarına gir ve first boot device ı Cd yap muhtemelen floopydir ilk başta.

Sonra f10 a basıp çık ve windows kur a baslayacaktır.

Ama bios falan cıkmıyorsa ben bir cevap veremem.Ama pcnet teki bilene sor bölümünden öğrenebilirsin.Hemen cevap veriyorlar.Bence bilgisayarla ilgili sorularını oraya sorarsan daha çabuk netice alırsın arkadaşım.Buraya bilgisayarla ilgili bi şey yazıyosun sorunu çözdükten sonra cevap veriyorlar.Maalesef!

Ben bildiğim kadarıyla anlatmaya calıştım.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

SALOSIN KARDEŞ VERDİĞİN BİLGİLER İŞİME YARADI SORUNUMU HALLETTİM VERDİĞİN BİLGİ İÇİN TEKRAR TŞK EDERİM SANA KOLAY GELSİN :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.