Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Üzerinde yaşadığımız yerkürenin başına milyonlarca yıldır garip hadiseler olagelmiş ve doğal olarak canlıları etkilemiştir. Bugün bile sırrını çözemediğimiz yüzlerce vak'a arşivlerde kayıtlıdır. Bu olaylardan dünyanın karışık, anlaşılmaz olayların yaşandığı dönemlerinden bir tanesine ait sorumuz.

4 Ekim 1582 günü sisli bir günün ardından zifiri karanlık bir gecenin çökmesiyle beraber uykuya dalan insanlar 15 Ekim 1582 sabahına uyanmışlar, hayatlarına hiçbir şey olmamış gibi kaldıkları yerden devam etmişler.

Sizce ne olmuş?

Gönderi tarihi:

googlede açıklamasını okudum ama uzun ve karışık.anladığım kadarıyla

kullanılan takvimin yerine yeni bir takvim kabul edilmiş.ve 10 gün ileri bir tarih seçilerek ertesi günün 15 ekim 1582 olarak kararlaştırılmış:)

Gönderi tarihi:

ben aklıma gelen cevabı yazarken mosyna nın cevabı yoktu orda.

yani kopya falan cekmedim mosyna arkadasımdan ve de internetten de arastırmadım ikimizin cevabı sanırım aynı anda foruma eklendi.

Gönderi tarihi:

hekim sana kopya çektin diyen olmadıki.ayrıca kimse böyle birşey diyemez. bu olaydan en fazla kirada oturanlar zarar görmüştür yada böyle bir tatsızlık olmuştur. bence hiç birşey eskisi gibi değildir.

Gönderi tarihi:

Benim aklımda kaldığı kadarıyla,Papalardan biri yaptığı katliamı/vahşeti tarihten silebilmek adına beyinsiz bir uygulama yapmış ve 10 günü takvimden silmiş.Aklınca o 10 gün yaşanmamış yani..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.