Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Üzerinde yaşadığımız yerkürenin başına milyonlarca yıldır garip hadiseler olagelmiş ve doğal olarak canlıları etkilemiştir. Bugün bile sırrını çözemediğimiz yüzlerce vak'a arşivlerde kayıtlıdır. Bu olaylardan dünyanın karışık, anlaşılmaz olayların yaşandığı dönemlerinden bir tanesine ait sorumuz. 4 Ekim 1582 günü sisli bir günün ardından zifiri karanlık bir gecenin çökmesiyle beraber uykuya dalan insanlar 15 Ekim 1582 sabahına uyanmışlar, hayatlarına hiçbir şey olmamış gibi kaldıkları yerden devam etmişler. Sizce ne olmuş? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 googlede açıklamasını okudum ama uzun ve karışık.anladığım kadarıyla kullanılan takvimin yerine yeni bir takvim kabul edilmiş.ve 10 gün ileri bir tarih seçilerek ertesi günün 15 ekim 1582 olarak kararlaştırılmış Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 kullandıkları takvimi değiştirip 10 gün ileri almıslardır. Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 ben aklıma gelen cevabı yazarken mosyna nın cevabı yoktu orda. yani kopya falan cekmedim mosyna arkadasımdan ve de internetten de arastırmadım ikimizin cevabı sanırım aynı anda foruma eklendi. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 hekim sana kopya çektin diyen olmadıki.ayrıca kimse böyle birşey diyemez. bu olaydan en fazla kirada oturanlar zarar görmüştür yada böyle bir tatsızlık olmuştur. bence hiç birşey eskisi gibi değildir. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Benim aklımda kaldığı kadarıyla,Papalardan biri yaptığı katliamı/vahşeti tarihten silebilmek adına beyinsiz bir uygulama yapmış ve 10 günü takvimden silmiş.Aklınca o 10 gün yaşanmamış yani.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.