Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Öncelikle çok heyecanlıyım bunu belirteyim, burda yazmayalı çok uzun zaman oldu! Eskiler dışında beni tanıyan pek yoktur, çok yeni üye gelmiş! Bu sitenin ilk üstadı bendim Tatsız bir olay yaşandı ve ayrılmaya karar verdim, bir daha yazmıcam dedim yazmdım ama çok kişi ısrar etti geri dönmem için ama ben kararlıydım, gerçi hala kararlıyım! Sadece burda özlediğim kişiler oldu! Az önce siteyi bi gezdim hala unutulmadığımı gördüm, bu beni çok mutlu etti! Bazı msjlarda hala adım geçmekte! Neden yazdım bu yazıyı bilmiyorum ama yazmak istedim sizlerle bir arada olmak istedim gene! Bu yazı devamının olacağını sanmayın çünkü eskisi gibi olmayacağını biliyorum, zaten bir çok arkadaşla şuan bir sitede beraberiz! ordan çok mutluyum! Sadece göremediğim kişiler selam vermek istedim! Herkes Allaha emanet olsun! not: cavit abi sana darıldım, hala arıcan beni! Gerçi hallettim işimi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 kardeşim benim seni burda yeniden görmek gerçekten çok güzel herzaman burda ol yav sen buranın yerlisisin.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Vayy turco hoşgeldin dostum.. Özletin be kendini.. Devam et be şuraya.. Gitme... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Hoşgeldin de nie gittin Sen de Allah'a emanet ol.. Öslemiştik seni beah Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 tanımıyorum ama çok gördüm,nikini msjlarını gidecek olsan da hoşgeldin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Azizil yaf niye gittin ne güsel dalaşıyoduk Umarım yeniden gelirsin Seni burda görmek istiyoss ... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Öncelikle çok heyecanlıyım bunu belirteyim, burda yazmayalı çok uzun zaman oldu! Eskiler dışında beni tanıyan pek yoktur, çok yeni üye gelmiş! Bu sitenin ilk üstadı bendim Tatsız bir olay yaşandı ve ayrılmaya karar verdim, bir daha yazmıcam dedim yazmdım ama çok kişi ısrar etti geri dönmem için ama ben kararlıydım, gerçi hala kararlıyım! Sadece burda özlediğim kişiler oldu! Az önce siteyi bi gezdim hala unutulmadığımı gördüm, bu beni çok mutlu etti! Bazı msjlarda hala adım geçmekte! Neden yazdım bu yazıyı bilmiyorum ama yazmak istedim sizlerle bir arada olmak istedim gene! Bu yazı devamının olacağını sanmayın çünkü eskisi gibi olmayacağını biliyorum, zaten bir çok arkadaşla şuan bir sitede beraberiz! ordan çok mutluyum! Sadece göremediğim kişiler selam vermek istedim! Herkes Allaha emanet olsun! not: cavit abi sana darıldım, hala arıcan beni! Gerçi hallettim işimi azizil iletini yeni gördüm arkadaşım yeniden gelip selam vermen çok güzel gerçekten, keşke sadece selam vermekle kalmasanda her ne yaşandıysa unutup yeniden aramıza dönsen seni gerçekten özlüyoruz bu arada selamını aldık '' aleykümselam'' bari ara sıra uğra Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 akıııııııııııııııııııııııııııııııın ne zaman geldin sen,benim neden haberim yok( hayır haberim nasıl olsun o da ayrı bi konu) özlemişim walla seni burda görmeyi yalan değil Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.