Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Türkiye zor bir dönem yaşıyor. İçeriden ve dışarıdan bir kıskaç altına alınmış durumdayız. Aslında bu süreç yeni değil. Son elli yıldır böyleyiz ama artık şu geldiğimiz nokta çok tehlikeli. İçeride işbirlikçiler eylemlerini tüm hızıyla sürdürüyorlar. İrtica ve bölücülük beslenmeye devam ediliyor. Atatürk'ün devrimi tasfiye edilmeye çalışılıyor. Aydınlarımız öldürülüyor ama katilleri bulunamıyor veya bulunmak istenmiyor. Artık buna bir dur demenin bir vakti gelmiştir. Başımıza bundan sonra geçicek olanlar bu milletin sesini duymalıdır. Ben ülkemizin kurtuluşunu şunlarda buluyorum:

1. Anti-emperyalizm

2. Tam Bağımsızlık

3. Ulus Devlet

Gönderi tarihi:

Türkiye zor bir dönem yaşıyor. İçeriden ve dışarıdan bir kıskaç altına alınmış durumdayız. Aslında bu süreç yeni değil. Son elli yıldır böyleyiz ama artık şu geldiğimiz nokta çok tehlikeli. İçeride işbirlikçiler eylemlerini tüm hızıyla sürdürüyorlar. İrtica ve bölücülük beslenmeye devam ediliyor. Atatürk'ün devrimi tasfiye edilmeye çalışılıyor. Aydınlarımız öldürülüyor ama katilleri bulunamıyor veya bulunmak istenmiyor. Artık buna bir dur demenin bir vakti gelmiştir. Başımıza bundan sonra geçicek olanlar bu milletin sesini duymalıdır. Ben ülkemizin kurtuluşunu şunlarda buluyorum:

1. Anti-emperyalizm

2. Tam Bağımsızlık

3. Ulus Devlet

Bu durumu anlatmak için çaba harcıyoruz sevgili ulusal.... :clover:

Gönderi tarihi:

Şu halde tam olarak nasıl uygulanabilir ki???

1)Anti-Emperyalizm:Tabi biz çok uzaktayız ya;adamların diliyle eğitim veriyoruz ve bu yerleşmiş bir şey artık...

2)Ulus Devleti:Nasıl olacak bu iş???Soyla yürüyecek gibi değil;ülkemizin etnik geçmişi ve günümüz durumu dikkate alınırsa da mümün değil...

3)Tam bağımsızlık:Dış borçlar ödense(Mümkün mü!!!) "belki" düşünülür...

Zor dönemeçten çıkmanın yolu yeni dünya düzeni oyunlarından sıyrılıp özümüzü hatırlamak ve bu zor durumdan çıkma yolunda ileri gelenlerin birleşmesi;çizilecek plana da herkesin özveriyle uymasıdır...

Her şeye muhalefetle ve klavye başında fanteziyle olmuyor tabi...

:zorro:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.