Φ denklem07 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 merhaba arkadaşlar!!! ben bir deliye uydum buraya üye oldum vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 merhaba arkadaşlar!!! ben bir deliye uydum buraya üye oldum vatana millete hayırlı uğurlu olsun. eyyi etmişsin yegen hoş geldin....... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 hos geldin, ne zaman gidiosun Alıntı
Φ denklem07 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 O deliyi biz tanıyomuyuz acebaa?????? bu arada hoşgeldiniz. tanımazsınız deli emin Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Hosgeldin sevgiler Alıntı
Φ denklem07 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 hos geldin, ne zaman gidiosun [/quot kırmızı kar yağdığı zaman Hosgeldin sevgiler Hoşbulduk eyyi etmişsin yegen hoş geldin....... bir deliye uyduk eyimi ettik kötümü bilmiyorum ama, nerden yeğen oluyorum? Alıntı
Φ harivarman Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 beni burda pek sevmezler sen sevmesen bile anlamaya çalış emi oj geldin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 beni burda pek sevmezler sen sevmesen bile anlamaya çalış emi oj geldin baaa kim sevmiyormuş seni..seni sevmeyenin gozi çıksın emi......... Hoşbulduk bir deliye uyduk eyimi ettik kötümü bilmiyorum ama, nerden yeğen oluyorum? kılavuzun karga ise burnunu poktan sakın o zaman denklem07....benim yegenim değilsin zaten olamazsında....... Alıntı
Φ denklem07 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 baaa kim sevmiyormuş seni..seni sevmeyenin gozi çıksın emi......... kılavuzun karga ise burnunu poktan sakın o zaman denklem07....benim yegenim değilsin zaten olamazsında....... böyle kelimeler ağzına yakışıyormu????????? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 böyle kelimeler ağzına yakışıyormu????????? yakışmaması için ben bi neden goremiyorum.................... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 yakışmaması için ben bi neden goremiyorum.................... ben bir neden görüryorum ama bana kalsın.. merhaba arkadaşlar!!! ben bir deliye uydum buraya üye oldum vatana millete hayırlı uğurlu olsun. abi kusura bakma gerçekten üzügünüm Alıntı
Φ harivarman Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 teşekkür ediyorum made ın turkey Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 teşekkür ediyorum made ın turkey ni dimek canem........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.