Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl merhaba arkadaşlar!!! ben bir deliye uydum buraya üye oldum vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl merhaba arkadaşlar!!! ben bir deliye uydum buraya üye oldum vatana millete hayırlı uğurlu olsun. eyyi etmişsin yegen hoş geldin.......
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl Yazar O deliyi biz tanıyomuyuz acebaa?????? bu arada hoşgeldiniz. tanımazsınız deli emin
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl Yazar hos geldin, ne zaman gidiosun [/quot kırmızı kar yağdığı zaman Hosgeldin sevgiler Hoşbulduk eyyi etmişsin yegen hoş geldin....... bir deliye uyduk eyimi ettik kötümü bilmiyorum ama, nerden yeğen oluyorum?
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl beni burda pek sevmezler sen sevmesen bile anlamaya çalış emi oj geldin
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl beni burda pek sevmezler sen sevmesen bile anlamaya çalış emi oj geldin baaa kim sevmiyormuş seni..seni sevmeyenin gozi çıksın emi......... Hoşbulduk bir deliye uyduk eyimi ettik kötümü bilmiyorum ama, nerden yeğen oluyorum? kılavuzun karga ise burnunu poktan sakın o zaman denklem07....benim yegenim değilsin zaten olamazsında.......
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl Yazar baaa kim sevmiyormuş seni..seni sevmeyenin gozi çıksın emi......... kılavuzun karga ise burnunu poktan sakın o zaman denklem07....benim yegenim değilsin zaten olamazsında....... böyle kelimeler ağzına yakışıyormu?????????
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl böyle kelimeler ağzına yakışıyormu????????? yakışmaması için ben bi neden goremiyorum....................
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 19 yıl yakışmaması için ben bi neden goremiyorum.................... ben bir neden görüryorum ama bana kalsın.. merhaba arkadaşlar!!! ben bir deliye uydum buraya üye oldum vatana millete hayırlı uğurlu olsun. abi kusura bakma gerçekten üzügünüm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.