Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 2-8 2-5 1-6 1-8 2-4 ?-? Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 yumote yle ilgili birşey dir ya... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 0-6 toruncuğum.. yani ''E'' .. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 2-6 dicem bende olurmu tutarmı acaba...bi bilsem varya dünyalar benim olur.hayatımda ilk kez bir bulmaca bilmiş olucam....hadi bana bi kıyak yapın.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 2-6 dicem bende olurmu tutarmı acaba...bi bilsem varya dünyalar benim olur.hayatımda ilk kez bir bulmaca bilmiş olucam....hadi bana bi kıyak yapın.... 2-6 ''Ü'' olur,o zamanda çıkan sonuç yumotü olur.Yani yanlış arkadaşım üzgünüm.. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 2-6 ''Ü'' olur,o zamanda çıkan sonuç yumotü olur.Yani yanlış arkadaşım üzgünüm.. yapma yaww onlar harf mı oluyo yemin edrim anlamadım ...onu bile anlamadım ya abi bana bi kıyak yapsaydın...neyse başka bir soruda denicem şansımı taurus teşekkür ederim ilgin için.diğer sorularda da yardımını beklerim. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 net ortamın da zor oluyo? (bahaneye bakk??) Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 net ortamın da zor oluyo? (bahaneye bakk??) dimi net ortamında zor oluyooo şöyle bir ortam yaratmak lazım rakı kavun peynir ton balığı hüseyin abi falan o zman bak ne beyin kasırgası yaparız....ortam yok Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 tebrikler dedecim sen bi tanesin helal olsun Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 dimi net ortamında zor oluyooo şöyle bir ortam yaratmak lazım rakı kavun peynir ton balığı hüseyin abi falan o zman bak ne beyin kasırgası yaparız....ortam yok iyi hoş söylüyosun da sence de biras ağır kaçmas mı? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.