Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl 2-6 dicem bende olurmu tutarmı acaba...bi bilsem varya dünyalar benim olur.hayatımda ilk kez bir bulmaca bilmiş olucam....hadi bana bi kıyak yapın....
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl 2-6 dicem bende olurmu tutarmı acaba...bi bilsem varya dünyalar benim olur.hayatımda ilk kez bir bulmaca bilmiş olucam....hadi bana bi kıyak yapın.... 2-6 ''Ü'' olur,o zamanda çıkan sonuç yumotü olur.Yani yanlış arkadaşım üzgünüm..
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl 2-6 ''Ü'' olur,o zamanda çıkan sonuç yumotü olur.Yani yanlış arkadaşım üzgünüm.. yapma yaww onlar harf mı oluyo yemin edrim anlamadım ...onu bile anlamadım ya abi bana bi kıyak yapsaydın...neyse başka bir soruda denicem şansımı taurus teşekkür ederim ilgin için.diğer sorularda da yardımını beklerim.
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl net ortamın da zor oluyo? (bahaneye bakk??) dimi net ortamında zor oluyooo şöyle bir ortam yaratmak lazım rakı kavun peynir ton balığı hüseyin abi falan o zman bak ne beyin kasırgası yaparız....ortam yok
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl dimi net ortamında zor oluyooo şöyle bir ortam yaratmak lazım rakı kavun peynir ton balığı hüseyin abi falan o zman bak ne beyin kasırgası yaparız....ortam yok iyi hoş söylüyosun da sence de biras ağır kaçmas mı?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.