Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 artos kardeşimiz iyi ki doğdun diyeyim şimdiden doğum günün kutlu olsun başlığa yanlış yazmışım kızmassın umarım Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Artocum ay kıs doğumgünün kutlu olsun Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Sevgli Artos'umuzun doğum gününü burada öğrendim... Onu seven, ona değer veren ve onun doğrular karşısndaki yürekli duruşundan ötürü saygı duyduğum ve sevgi beslediğim bir dostum bilinciyle kendisine iyi ki varsın derken bugün iyiki doğdun demek istiyorum... Doğum günün kutlu olsun ve yaşamın istediğin şekilde olsun sevgili dostum... Bugün sevgilerim senin için... Çünkü bunu benim için gerçekten hakedenlerdensin... Dost sevgilerimle... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Artos aynı gün doğmuşus lem Hep beraber nice mutlu senelere diyelim Mutlu yıllar Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 artos mutlu yıllar arkadaşım sağlık, mutluluk ve huzur seninle olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Artos iyiki doğdun, iyiki varsın. Güzel insan Allah bahtını daima açık etsin. Hep mutlu kal... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 artos canım kardeşim gerçi yumote senin adını arto yazmış ama bana sorarsan sana yakıştı bu isim arto bu arada nice senelere kardeşim Allah yolunu hep açık eylesin eşinle ve çocuğunla nice mutlu senelere dostum iyiki varsın iyiki doğdun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Artos abicim geçmiş doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice yıllara Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.