Φ kaspersky Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Eski zamanlarda civarın kralının kızı ile bir balıkçı birbirlerine aşık olmuş. Ancak, kral kızı balıkçıya varamaz... Hal böyle olunca, kız ile delikanlı gizli gizli buluşuyorlar tabii... Kral baba bunu zaman içerisinde öğreniyor ve bir gece takip ettiriyor kızını... Diyorlar ki; balıkçı denizden geliyor, kız kumsalda onu bekliyor, bulunduğu yeri ışıkla işaret ediyor delikanlıya... Ve kral kızı ile delikanlı, gün ağarana kadar aşk oyunları yapıyorlar birbirlerine... Kral bir gece askerlerine kızını yakalamalarını ve kumsalda ışıkla balıkçıya işaret göndermelerini buyuruyor. Delikanlı ışığı görünce atlıyor kayığına ve kürek çekiyor bir manga askerin üzerine doğru... Kız askerlerin elinden kurtuluyor ve koşmaya başlıyor sevdiğini kurtarabilmek için ama koyun taaa öbür ucuna yetişmesi imkansız... Ama sevda bu; kural falan dinlemez, atıyor kendini sulara... İşte o anda bir mucize gerçekleşiyor! Kızın adım attığı her yer kumsala dönüşürken peşinden koşan askerler bastıkça denize gömülüyor onca ağırlıkla... Kız kayığa kadar koşabiliyor... Ancak bir okçu tam o anda delikanlıyı hedefleyip salıyor okunu... Heyhat! Kız ile delikanlı birbirlerine sarılmışlardır bile ve ok gelip kızla buluşuyor... Derler ki; o kumlar, kızın kanı denize karışınca kırmızıya boyanmış... Delikanlı ise aldığı gibi gidiyor kızı, sonrasını ne gören var ne duyan!... Alıntı
Φ kaspersky Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 bencede ama gerçekmi bilemiyorum Alıntı
Φ kaspersky Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 yüreğimin götürdüğü yerden çok güzelmiş yaşadığın yer.teşekkür ederim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 yüreğimin götürdüğü yerden çok güzelmiş yaşadığın yer. Tsk ederim Alıntı
Φ kaspersky Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 önemli değil sitede daha ÇAYLAK muamelesi görüyorum dur bakim nolacak Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 güzel hikaye bodrumda gümüşlük tarafında böyle bi yer var resim oraya ait sanırım 700-800 metre lik bi uzaklıktaki adaya bu şekilde ince doğal bir yol var yürüyerek gidiyorsunuz hoş bir yer saol kasper Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 natalia gibi karisik oda Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 resim ve hikayenin birbirleriyle alakasi bil yok ama hikaye gusel Alıntı
Φ immortal_girl Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 çok güzel ama bildiğim kadarıyla kız delikanlıyı kurtarmak için eteğine kum dolduruyo Allah'a dua edip kum ata ata denizin ortasına doğru gidiyo ama sonunda eteğindeki kum bitiyo yine devam ediyo ama boğularak ölüyo bunu tv de filmini izlemiştim kızkumu nun nasıl oluştuğunu anlatan bi filmdi ve bildiğim kadarıylada gerçekk Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 önemli değil sitede daha ÇAYLAK muamelesi görüyorum dur bakim nolacak kafana takma böle şeyleri hikaye de çok kusel. Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 çok acıklı bi hikaye süper bi görüntü gerçekmi bilinmez ama insanın tüyleri ürperiyo Alıntı
Φ cagatay666 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 güzel bir hikaye tbr.. Alıntı
Φ backstreetboy Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 güzel bir efsane tsk...ler Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 hikaye güzel ama resimle bi alakası yok..yada resmin hikayeyle bir alakası yok..bana göre.. bu nedenle resimle hikayeyi eşleştirmek imkansız..çünkü saçma geldi.. Alıntı
Φ steel5 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 güzel hikaye tşk. emeklerine sağlık Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Güzel bi hikaye... Paylaştığın için teşekkür ederim. Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Arkadaşlar ben böyle bir yer gördüm Marmariste ama olay biraz daha faklı idi. Ama bunlar birazda artık efsane olmuş diyorum ben.... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Güzelmiş ama gerçek olma ihtimali yok tabi Alıntı
Φ stratiaima Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 kardes bunun aslı van daki ada .ahtamar adası göldeki oglan sonunda AHH TAMARA diye ölüyo. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 resimle çok uyuşmuş bir hikaye ama inanması zor görünüyor. Paylaştıın için saol Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.