Φ BEKSİL Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 umarım aranıza katılabilirim..) herzaman gelemesem de paylaşabilirsek kabullenebilirsek çok mutlu olurum sevgiler Alıntı
Φ BEKSİL Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Merhaba dedim selamsıza mı geldim ben Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 umarım aranıza katılabilirim..) herzaman gelemesem de paylaşabilirsek kabullenebilirsek çok mutlu olurum sevgiler Hoşgeldin Ne iyi ettinde geldin İnşallah iyi vakit geçirirsin Dileğiyle......................... SayGılAr............................. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 niye geldin arkadaşım. bu foruma giren bi daha çıkamıyor... tecrübeyle sabittir. bu arada hoşgeldin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 umarım aranıza katılabilirim..) herzaman gelemesem de paylaşabilirsek kabullenebilirsek çok mutlu olurum sevgiler hoş geldin aramıza iyi vakit geçirmen dileğiyle.. Alıntı
Φ bozkurt34-mehmet Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 ve aleyküm selam ve rahmetullahu ve beraketuhu hoşgeldin...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.