Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl Bir çocuğum adını heceliyorum, Kağıtlara adını dolduruyorum, Bir vurgun yaşadım ama Gene de ayakta durmaya çalışıyorum... Bu mekan neresi? Terketmekte neyin nesi, Unutturdun bana her şeyi, Tanımıyorum kimseyi, Bak gene elimi uzattım sana, Nefes alamıyorum anla, Aşkınlayım bekliyorum yana yana, Ölecek yoksa,gel sahip çık şu cana... Tenin tenime değdiğinde can gelecek, Sen gelmezsen, Azrail'e can verecek, Bu kalp seni dursa da sevecek, Gel son defa olsun Belki de bu gözler seni son defa görecek?
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl son defa gel diyorum,ama sesim sadece yüreğimde yankılanıyor...sensizliğimi herkes biliyor,ama sana duyuramıyorum...
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl son defa gel diyorum,ama sesim sadece yüreğimde yankılanıyor...sensizliğimi herkes biliyor,ama sana duyuramıyorum... belkide duymak istemiyordur sedelina
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl belkide duymak istemiyordur sedelina duymak istemeseydi keşke,belki herşey daha kolay olacaktı..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.