Φ hircin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 lanet olsun sevdim bir defa, çok seviyorum ama affetmem/inadına, çok kırdın beni dönme asla, ölüyorum sensizlikten ama özlemiyorum/inadına... durup durup ağlıyorum, yürek sancını dindiremiyorum, yangınım göklere varıyor, isyanım sana,gelsen de istemiyorum/inadına... nasılda severdim nasılda, özlemim beni aşardı da, sana gelmedi mi yoksa, yaktın beni affetmem,inadına... sende haramsın bana, içki gibi,kumar gibi, ne yaptım bilmiyorum sana, ağlasan da sevmiyorum,inadına... nefretimi haykıracağım sokaklarda, delice sevsem de,inadına, her yerde sevgimi anlatsam da, sevmiyorum diyeceğim,inadına... gözlerimde yaşı görsen de, beni sevdiğini söylesen de, sende benim gibi kendini kaybetsen de, teoride affedeceğim seni,inadına.... Alıntı
Φ cihazcı Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 çok güzel bir şiir.. paylaşımın için thank's Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 çok güzel bir şiir.. paylaşımın için thank's rİca ederim Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 İNADINA.. Ve sonunda yağdı yağmur Sustu kuşlar, saklandı Sevgililer ağaç altına girdi Islanmamak için Kimileri de sanki bugünü Yağmuru beklermiş gibi Koştu sokaklara Yağmurla selamlaşmaya Ben ise yine aynı yerde Yine aynı seni düşünüyorum Evet yine aynı benim Yağmur dindi kuşlar çıktı Sevenler koştu, ıslananlar kurudu Ama sen Bunların hiç birinde yoktun Ben ise yine aynı yerde Yine aynı seni düşünüyorum Evet yine aynı benim Bu sefer değişik bir şey yaptım Her yağmurdan sonra Odamın camında olan buğuya Yağmura inat, sevgililere ve kuşlara inat Senin adını yazmadım Evet, ilk defa Hayatla inatlaştım inadına Ulvi Çukur Çok sevdiğim ve her okuduğumda kendimi gördüğüm bir şiirdir.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 İlk görüşte başlar kalplerde telaş, Çok erken kıyılır gönül nikahı, Sevgini yudumlar,göz yavaş yavaş, Bakarken kıyılır gönül nikahı. Düşürür sevdaya yaşı onüçü, Tanımaz günahı kanunu suçu, Gururun belini sevginin gücü, Bükerken kıyılır gönül nikahı. Neler uydurursun gör daha neler, Nice mazeretler ne bahaneler, Kederli gözlerde billur taneler, Dökerken kıyılır gönül nikahı. Alnında sevecek yazdıtan sonra, Eninde sonunda senindir sıra, Bir vesile olur kibrit sigara, Yakarken kıyılır gönül nikahı. Beklenen karşına çıkar bir sabah, Belki yeşil gözlü belki simsiyah, Daha ilk görüşte yürekten bir ah, Çekerken kıyılır gönül nikahı. Neler uydurursun gör daha neler, Nice mazeretler ne bahaneler, Kederli gözlerde billur taneler, Dökerken kıyılır gönül nikahı bada benden olsun... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.