Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl Malzemeler : • 750 gr kuşbaşı koyun eti, • 4 adet soğan, • 2 adet domates, • 2 yemek kaşığı margarin, • 2 tatlı kaşığı kekik, • 1 demet maydanoz, • 1 yemek kaşığı tuzot, • 3 adet yufka, • Karabiber, • 3 adet patates, • 1 çay bardağı zeytinyağı, • 1 adet yumurta. Hazırlanışı : Ufak ufak doğranmış koyun eti, margarin, rendelenmiş soğan ile etleri suyunu çekinceye kadar pişirin. Doğranmış domates, kekik ve kıyılmış maydanoz ilave edin. 1 bardak sıcak su ilave ederek pişirin. Yufkaları 4'e bölün. Zeytinyağı ile yağlayın. Ortalarına etli harçtan koyup bohça şeklinde katlayın. Uçlarına ve üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derece ısıtılmış fırında pişirin.
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl Malzemeler : • 750 gr kuşbaşı koyun eti, • 4 adet soğan, • 2 adet domates, • 2 yemek kaşığı margarin, • 2 tatlı kaşığı kekik, • 1 demet maydanoz, • 1 yemek kaşığı tuzot, • 3 adet yufka, • Karabiber, • 3 adet patates, • 1 çay bardağı zeytinyağı, • 1 adet yumurta. Hazırlanışı : Ufak ufak doğranmış koyun eti, margarin, rendelenmiş soğan ile etleri suyunu çekinceye kadar pişirin. Doğranmış domates, kekik ve kıyılmış maydanoz ilave edin. 1 bardak sıcak su ilave ederek pişirin. Yufkaları 4'e bölün. Zeytinyağı ile yağlayın. Ortalarına etli harçtan koyup bohça şeklinde katlayın. Uçlarına ve üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derece ısıtılmış fırında pişirin. Paylaşım için tşk..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.