Φ sarı laci Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 merhabalar ben de yeni katıldım aranıza güzel bir siteymiş şimdiden hoşbulduk Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 merhabalar ben de yeni katıldım aranıza güzel bir siteymiş şimdiden hoşbulduk Hoş geldin sarı lacivert arkadaşım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 hoşgeldin fenerliler özeldir Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Hoşgeldin sari_laci... Gelişine en sevinecek olan jöndür heralde Alıntı
Φ sarı laci Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk umarım iyi vakit geçiririz burda Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk umarım iyi vakit geçiririz burda Seninle bir konuda anlaşamıyacaz Alıntı
Φ avniler Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 üstteki vatandaş düştü Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.