Φ FANCY Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Aslında çoxdan buraya gelmiştim...Ama sehv olaraq AĞA Mahmutun konusunda kendimi tanıtmak istemişdim...Üzrler...Utanaraq da olsa size sonsuz salamlarımı,sevgilerimi sunmaq isterdim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 E hoşgeldin barrriii Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 hoşgelmişsen şükran şükran.... Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Aslında çoxdan buraya gelmiştim...Ama sehv olaraq AĞA Mahmutun konusunda kendimi tanıtmak istemişdim...Üzrler...Utanaraq da olsa size sonsuz salamlarımı,sevgilerimi sunmaq isterdim hOŞ geLdİn FaNcY Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 hoşgelmişsen şükran şükran.... erbay alemsın,gerçekten gülecek halde değildim Alıntı
Φ FANCY Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Dostlar hepinize sonsuz teşekkürümü bildirirem.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.