Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Başlıktaki mesaj tabiki edip yükselin mesajı değil.!! Hatırlar mısınız ? Eylül ayının 11'inde vuku bulan saldırıların ardından ABD bütün dünyaya savaş açmıştı, görünürde ise savaş elkaide adında ABDnin çıkarı neredeyse orada peyda olan bir örgütleydi. !!

Ben ilk günden bu yana 11 eylülü ne kabul ettim ne de hakiki buldum, güzel bir senaryo harika bir şovdu. Koskoca kulelerin yıkılması , devasa binalardan atlayan insanlar..( ne o bozan ruhsuz musun hayır, ruhsuz ya da ....... değilim. )

Terör hadiselerini nedenleri ile açıklarken sonuçları ile de çözümleme yapmazsak, her zaman yanılacağız. Böyle yapmazsak, 11 eylülün en çok ABD yayılmacılığına hizmet ettiğini, Ülkelerdeki ulusalcıların emperyalist kulp olduğunu asla göremeyeceğiz ..

Bu yüzden geçen dönemde cumhurbaşkanlığı seçimi krizinden hemen evvel dikkat edelim kan dökülmesin demiştik, kan döküldü ama mesaj alınmadı...Danıştay saldırısı amacına ulaşamadı..

Benzer bir hadiseyi 11 eylülden sonra istanbulda yaşamıştık. Bombalar patladı türkiye abdnin yanında terörle savaşsın diye. Mecliste konuşan AKAPA başkanı mesajı elimin tersiyle itiyorum dedi, ardından bir bomba daha patlatılınca sinegogta o zaman Akapa başkanı da susmak zorunda kaldı durum budur..

geçenlerde yazdık Kerküke girelim falan kocaman bir balondu, sanki terör yeni başlamış gibi hemen cenazeler basına yansıdı, şehit anaları haber bültenlerine çıkarıldı, ama sonuçta ne terör bitti, ne Kerküke girildi ve ne de şehadet bitti...

Bu manada bu ülkede tezkere öncesinde meydana gelen tedhiş hareketlerini, birden artan çatışmaları maksatlı buluyorum..

Önümüzdeki dönemde Türkiye Avrupa birliği ile beraber hareket etmek niyetinde bir yola girmiştir..Birleşemeyen milletler ( Ununited nations ) başbakan istemese de ANAsını da alıp gelecektir. Annan mı rice mi ? Kimden yana oynarsınız bilmem !!

Bildiğim terör hadiseleri içte artacaktır, bu kendi işinle ilgilen evladım sanane ondan bundan manasında tebellür edecektir. Ulusalcılar ABDye hizmet ettiklerini bilmedikeri için hep bir ağızdan önce vatan diyeceklerdir, karşı taraf da Ab'den yana tavır koyup meseleyi dengeleyecektir..

Uzun süredir özel mesajlar yoluyla terörü nasıl bitireceğiz sorusuna muhatap oluyorum....Bunu da kendimce yanıtlamak ve bu husuta üzerime düşen vazifeyi yapmak istiyorum

1. Muharebe ettim, belki çoğu kişiden çok.. Sırt çantamıza mühimmatı, şişelere koyduğumuz idrarımızı, ve sarmaladığımız pisliğimizi , kumanyalarımızla birlikte sakladık, düşman kokuyla takip etmesin diye, burada yazılmayacak tuhaflıklara şahit olduk. Kimi zaman helikopter gelmedi, kimi zaman bzi ona ulaşamadık, kimi zaman insanlıktan çıkarıldık, kimi zaman omzumuzda arkadaş taşıdık, ve ben o günlerde tek bir şeyi anladım, biz bu işi bitirnmek için oarada değildik, orada bulunması gereken kişilerdik...

2. Türkiyede terör ancak iktisadi güçle biter. Ekonomik gücü dünya mikkyasında hiçbirşey olan bir ülke olarak kalındığı sürece terörü bitiremezsiniz....

bozan

Gönderi tarihi:

Bir zamanlar ortalığı kasıp kavuran bir abd filmi vardı hatırlayacaksınız rambo filmin ilk serisindeydi yanılmıyorsam bu rambo vietnama esirleri kurtarmak için gönderiliyor ordaki abd komutanı ile konuşup plan yapıyorlar "ben"diyor"esirleri alıp şuraya getireceğim sende helikopterle bizi alırsın"tamam"diyor komutan ama geri geleceğini tahmin etmiyor büyük ihtimalle öldürülcek diye düşünüyor neyse denilen yere esirlerle geri geliyor rambo helikopter yaklaşıyor bakıyor ki sahiden esirleri alıp gelmiş ve onları orda bırakıp almadan geri dönüyor filmin sonunda rambo komutanın karşısına dikilip neden kendilerini orda bıraktığını soruyor adamın verdiği cevap"bu esirler sayesinde abd bize milyonlarca dolar para gönderiyor esirleri alsaydım para kaynağı kesilecekti."

Şimdi konuyla ilgisi ne diyceksiniz bu filmin?acaba diyorum acabaa doğuda ki terörün bitmemesinin sebeblerinden biride bu olabilirmi devlet doğuda terör bitsin diye oraya nerdeyse ülke sermayesinin tümünü askeriyeye aktarıyor bundan istifade endenler olabilirmi?pkk denilen çapulcu takımı bu kadar güçlümü ki sanmıyorum bunca yıldır bize kafa tutup sayısız insanımızı askerimizi katletti sadece dış güçlerden değil bence içtende aldığı destekle tüm bunları yapabiliyor peki bunu destekleyenlerin çıkarları neler?kimler besleniyor bu kaynaktan?bu iş kimlerin işine yarıyor?

Birde Lübnana asker gönderme olayı var bunu desteklememekle beraber bu kadar çokta büyütülecek bir olay olduğunu sanmıyorum sonuçta biz Somaliye,Bosnaherseke,Afganistana,hattaaa Koreye bile asker göndermedikmi? ki Korede en çok can kaybı bizde olmuştu neden diğerlerinde kimsenin sesi çıkmadıda bu Lübnan olayı bu kadar büyütülüyor üstelik bizim oraya ilk asker göndermemiz değil ki daha bir ay öncesinde

ülkenin en iyi yetişmiş s.a.t larını göndermedik mi?onlardan biride benim kuzenim sözüm ona bizim halkımız almaya gittiler"hiç ilgisi yok diyor getirdiklerimiz büyük çoğunluğu yahudi asıllı Türklerdi"....Buyurun bakalım.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.