Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

:clover: ARKADAŞLAR TANIŞMAK BUGÜNE KISMETMİŞ.YAKLAŞIK BİR HAFTADIR ARANIZDAYIM.

FORUM OLDUKÇA İYİ.ANCAK BAZILARINIZ FAZLA ZAMAN AYIRAMIYOR HERHALDE.

;):unsure:;)

Gönderi tarihi:

:clover: ARKADAŞLAR TANIŞMAK BUGÜNE KISMETMİŞ.YAKLAŞIK BİR HAFTADIR ARANIZDAYIM.

hoşgeldin :)

Gönderi tarihi:

arkadaş bir haftadır burdamısın ilk kez adını burada gördüm........enterasan.........ojjj geldin -_-

Gönderi tarihi:

hos geldin....

hele bu nikinizin anlami topicine gidip nikini aciklayiver bi zahmet be kardes....

Gönderi tarihi:
  • Yazar

:angry::angry2: bakın , yüz halimden de belli olduğu gibi hiç ters birisi değilim.

Nikimin anlamını bilirsiniz.Ama okunuşu liyakorn.Latince kelime olduğu için okunuşunu kullanıyorum.

:lol::online2long::P

Gönderi tarihi:

hööö :huh:

cahilligimi bagisla lütfen, ben gercekten bilmiom...

Gönderi tarihi:

yaw gel gel nereye kadar bozdunuz kardeşim paneli :D

bunu yazan kişide topu topu bir haftadır burda haaa: :)

neyse kerdeş oj geldin ...

beni pek sevmiyorlar burda

sende katıl bu sevgisizliğe :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

:clover: alaturka kardeş : aslı lycaon olan nikimin anlamı şudur : Mitolojide tek boynuzlu, kanatlı, çok güçlü ve hızlı, zeki ve kimsenin kontrolüne alamadığı beyaz bir at . :clover:

KANATLI VE KONTROLSÜZ OLUŞU ÖZGÜRLÜĞÜMÜ,GÜÇLÜ-HIZLI VE ZEKİ OLUŞU MUHTEŞEM ÜÇ ÖZELLİĞİ TEMSİL ETTİĞİ İÇİN BU ADI SEÇTİM .

:clover:

harivarman kardeş : seni neden sevmiyorlarmış ki ? Ayrıca genele uymamak gibi kötü bir huyum vardır.iyi anlaşacağız demek ki ........

Emily kardeş : hoş bulduk.teşekkürler.

ARKADAŞLAR ZEKA SORULARI BÖLÜMÜNDE FİKİRLERİNİZİ GÖRMEK İSTERİM.BİLGİLERİNİZDEN YARARLANMAMIZA İZİN VERİN :online2long:

Gönderi tarihi:

hos geldin kardes, bende yeni sayilirim.

zaten nickimin altindaki "Caylak" kelimesinden anlyacaksin.

forum icin fazla zaman ayiramadigim icin heralde

bayagi bi zaman "Caylak" kalacagim. :(

Gönderi tarihi:
  • Yazar
:clover: Muhammed KARDEŞ,ZAMAN BULDUKÇA TAKILIRSIN.ZEKA SORULARI BÖLÜMÜNE GÜZEL SORULARINI BEKLEYECEM.FARKLI SORULAR VARSA ELİNİN ALTINDA BİZİMLE PAYLAŞ...... :clover:
Gönderi tarihi:

:clover: Muhammed KARDEŞ,ZAMAN BULDUKÇA TAKILIRSIN.ZEKA SORULARI BÖLÜMÜNE GÜZEL SORULARINI BEKLEYECEM.FARKLI SORULAR VARSA ELİNİN ALTINDA BİZİMLE PAYLAŞ...... :clover:

aynen öyle yapicam arkadasim

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.