Φ kolombo Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Nasıl ki görmediğiniz halde komşunuzun pişirdiği kurabiyeyi kokusundan tanıyabiliyorsanız aynı şekilde Mümin ve Münkirde kokularından yani özelliklerinden tanınabilir. Siz nasıl tanırsınız ? Alıntı
Φ fakir Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Nasıl ki görmediğiniz halde komşunuzun pişirdiği kurabiyeyi kokusundan tanıyabiliyorsanız aynı şekilde Mümin ve Münkirde kokularından yani özelliklerinden tanınabilir. Siz nasıl tanırsınız ? [/quo bir gün ebu cehil peygamber efendimize gelmiş demiş ki -ya muhammed ne kadar çirkinsin demiş.bunun üzerine peygamber efendimiz demiş ki -doğru söylüyorsun ardından ebu bekir gelmiş peygamber efendimize demiş ki ey allahın rasulü ne kadar güzelsin sana bakmaya doyamıyorum -doğru söyledin ya ebu bekir demiş bunun üzerine ashap sormuş ey allahın rasulü bu nasıl olur ikisinede doğru söyledin buyurdunuz peygamber efendimiz cevaben -ben bir aynayım bana bakan kendini görür ebu cehil bende kendi çirkinliğini gördü öyle söyledi ebu bekirde kendi güzelliğini gördü öyle söyledi. bundanda anlaşıldığı gibi mümin müminin aynasıdır nerde görse tanır kalp bilir kardeş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.