Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Mümin'i veya Münkir'i nasıl tanırsınız ?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Nasıl ki görmediğiniz halde komşunuzun pişirdiği kurabiyeyi kokusundan tanıyabiliyorsanız aynı şekilde Mümin ve Münkirde kokularından yani özelliklerinden tanınabilir.

Siz nasıl tanırsınız ?

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Nasıl ki görmediğiniz halde komşunuzun pişirdiği kurabiyeyi kokusundan tanıyabiliyorsanız aynı şekilde Mümin ve Münkirde kokularından yani özelliklerinden tanınabilir.

Siz nasıl tanırsınız ?

[/quo

bir gün ebu cehil peygamber efendimize gelmiş demiş ki

-ya muhammed ne kadar çirkinsin demiş.bunun üzerine peygamber efendimiz demiş ki

-doğru söylüyorsun

ardından ebu bekir gelmiş peygamber efendimize demiş ki ey allahın rasulü ne kadar güzelsin sana bakmaya doyamıyorum

-doğru söyledin ya ebu bekir demiş

bunun üzerine ashap sormuş ey allahın rasulü bu nasıl olur ikisinede doğru söyledin buyurdunuz

peygamber efendimiz cevaben

-ben bir aynayım bana bakan kendini görür ebu cehil bende kendi çirkinliğini gördü öyle söyledi

ebu bekirde kendi güzelliğini gördü öyle söyledi.

bundanda anlaşıldığı gibi mümin müminin aynasıdır nerde görse tanır kalp bilir kardeş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.