Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Anneleri Ahmet ve Burak'a içmeleri için silindirik bir bardak (ağzına kadar tam dolu) süt verir. Ve aralarında pay etmelerini ister.

Ahmet bardağı alır ve sütü içmeye başlar. Ancak biraz sonra Burak onu durdurur. Ve bardaktaki sütün yarısından fazlasını içtiğini iddia eder.

İki kardeşin ellerinde hiç bir ölçek bulunmamaktadır. İçilen sütün yarıdan fazla mı yoksa az mı olduğunu nasıl anlayacaklar?

Gönderi tarihi:

:clover: KARDEŞ BU DA GÜZEL FAKAT BASİT BİR SORU.

Diğer arkadaşlardan cevap gelmezse yanıtlarım.Ama sanırım bu soru eski bir soru ve bu işe yeni merak salmış arkadaşlardan farklı cevaplar gelebilir.Önce onları görelim.Yarın akşam cevabı yazarım. :clover:

Gönderi tarihi:

manga cevabı özeline gönderdim.doğru ise bana yazarmısın?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

medical cevabın ne yazıkki doğru :o)

Gönderi tarihi:
:):):) niye "ne yazıkki" :)) onu anlayamadım.
Gönderi tarihi:

KARDEŞ; BARDAĞI EĞERİM.İÇİNDEKİ SÜT BARDAĞIN TAM UCUNA GELDİĞİNDE EĞER TABAN DAİRESİNİN

DE ÇEMBERİNE TEĞET OLACAK ŞEKİLDE OLURSA YARIM BARDAK KALMIŞTIR.DAHA AŞAĞIDA İSE AZ,DAHA YUKARIDA İSE YARIMDAN FAZLADIR......

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.