Φ immortaldeist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2018 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2018 (4/NİSÂ-24: (Harb esiri olarak) sahip olduğunuz câriyeler hariç, kadınlardan kocası olanlarla evlenmeniz de haram kılındı. Bütün bunlar, Allah'ın size yazarak farz ettiği yasaklardır. Bunlardan başkasını ise, iffetli yaşamak, zinâ etmemek şartıyla mallarınızla istemeniz (mehirlerini verip almanız) size helâl kılındı. Nikah ederek yararlandığınız kadınlara kararlaştırılmış mehirlerini verin. Mehirin takdir edilmesinden sonra, aranızda gönül rızasıyla (yeni miktar üzerinde) anlaşmanızda size bir günah yoktur. Şüphesiz ki Allah bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.) tercüme edim diyorki savaş esiri kadınlar size helal kılındı diyor. bu kadınlara tecavüz edin isteseniz karınız yapın herşey helaldir diyor.. yani siz müslüman kadını iseniz haramdır diyor. tecavüz ama islamı reddeden kim? olursa olsun ona tecaviz etmek o kadınıları köle olarak kullanmak helaldir diyor. şimdi bu ayeti 1 kere anlıyarak okuyan herkes aklı başında biriyse islamı terk ederdi. çünkü benim inandığım evreni yaratan ilah böylesine sapıkça ayetler yazmazı hiç şüphesiz. 1400 yıl önceki insan aklı şimdi peygamberim deseniz. kimse sizi ciddiye almaz. dikkat ederseniz. cahiliye dönemi bittiğinde dinlerde azalmaya başlamıştır.
Φ immortaldeist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2018 azıcık gururu ve onuru olan bir kadın bu ayeti kabullenemez ve islam' dan çıkar. ama bakıyorum da kadınlarımız kabul etmiş, içlerine sindirmiş. aslında çoğu kuran okumamış, bilmiyorlar. inanmak için inanıyorlar.
Önerilen İletiler