Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 havaların geçiş zamanı hasta olmayın yine yavas yavaş sonbahar yüzünü gösterecek.....ne diyonuz Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 ben hastayım yaa çok halsizim ateşim yüksek Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 çok geçmiş olsun hemen bir ateş düşürücü al ve terle muhakkak iyi gelecektir. Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 saol çok halsiz hissediom yaa tuşlara zor basıom valla.... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 o zaman dinlen ya bu kadar zorlama kendini ama burada olunca buranın maneviyatı sana kuvvet veriyor değil mi? Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 evet ya eğlenceli en azından hasta olduğumu unutuom sizlerin yanında Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 ben artık pek yazamıyom yaaa Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ben artık pek yazamıyom yaaa sen her zaman pek yazamıyorsun zaten.... Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ben sonbaharı hiç sevmiyom kendimi çok kötü hissediyom çünkü bunalım kokan bi havası var sanki Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 beni de çarptı bu ay "tribal enfeksiyon" geçiriyorum......... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.