Φ kahin Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 İki kşnin telefn konşmasına tanık oluyorz. - Hangi istasyonda buluşalım? - Kartal - Anlayamadım. Lütfen kodlarmısın? - Kahramanmaraş’ın K’si - Evet - Antalyanın’nın A’sı - Evet - Rize’nin R’si - Evet - Trabzon’un T’si - Anlayamadım, Trabzon’un nesi dedin? - Trabzon’un T’si - Evet, şimdi anladım - Ağrı’nın A’sı - Evet - Lüleburgaz’ın L’si - Evet ..burada bir yanlışlık var. ............................... nedir fark ettinizmi !?....................................... zekayla bir işi yok dikkat işi. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Öncelikle kodlama yapıldığına göre Trabzon'un T olduğunu anlamaması garip.Bir de şu var Kahramanmaraşın K'si değil K'sı daha doğru olur.. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 dikkatlisin dedikde bu kadarı gıcıklık olur istersen gerisini arkadaşların yorumuna bakalım. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 dikkatlisin dedikde bu kadarı gıcıklık olur istersen gerisini arkadaşların yorumuna bakalım. Espiri olarak aldım.. Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 taurusmutis amca yine bilmis Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 her zaman ki hali her halde dede nerden geliyor onu çıkaramadım. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 hoşgeldin kahin anca gördüm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 her zaman ki hali her halde dede nerden geliyor onu çıkaramadım. Dede,baba,amca ve abi derler bana.Zamanla ailemle de tanışırsın.. Bak zaten bi torunum hemen üstümdeki sana hoşgeldin diyen yumoş'um.. Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 yazım hatası mı durumla ilgili bir hata mı? taurusmutis in yazdığı örnek gibi birkaç hata daha var çünkü. Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 kodlarmısın? mısın ayrı olacak - Kahramanmaraş’ın K’si K'sı olacak - Antalyanın’nın A’sı Antalyanın'nın yazılmış. nın fazla - Anlayamadım, Trabzon’un nesi dedin? Trabzonun Ğ'si olacak degil ya Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Kartal'ın k'si doğrusu.çünkü alfabemizde Ka haefi yok.K-ke diye okunur. B-ba,C-ca,D-da diye okunmaz. tamam hata trabzon kelimesinde.ama diğer yanlışı da düzeltmek istedim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Eğer kodlama yapılıyorsa,kodlamada kullanılan sesli harfe göre baş harf seslendirilir.Örneğin: Kazım'ın K'sı Kerim'in K'si Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ağır tonları kullanılıyor sağolasın taurus.türkçem zayıftır bu yazıdada bulursunuz bir gariplik ya neyse.yumote geldin ya .varlığın yeter . ilgilenmeyede bilirdin. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 olur mu öyle şey arkadaşım burda sevgi ile gelen herkes sevgi ile karşılanır bundan emin olabilirsin sevgiler Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Eğer kodlama yapılıyorsa,kodlamada kullanılan sesli harfe göre baş harf seslendirilir.Örneğin: Kazım'ın K'sı Kerim'in K'si bu mantığa göre kırklareli'nin kı'sımı demeliyiz Türkçede bildiğim kadarı ile K Harfi'de diğerleri gibi ke olarak okunur Alıntı
Φ lvl_lSTAFA662 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 lülebürgaz hariç diğerleri il bu olabilir mi Alıntı
Φ trevize Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 bence bu yazıdaki asıl hata, iki kişiden yalnız birinin konuşmasına tanık olunabileceği. Diğerini nereden duyuyorki.. ( ne yapayım, geri kalan her şeyi yazmışsınız..) Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 İki kşnin telefn konşmasına tanık oluyorz. - Hangi istasyonda buluşalım? - Kartal - Anlayamadım. Lütfen kodlarmısın? - Kahramanmaraş’ın K’si - Evet - Antalyanın’nın A’sı - Evet - Rize’nin R’si - Evet - Trabzon’un T’si - Anlayamadım, Trabzon’un nesi dedin? - Trabzon’un T’si - Evet, şimdi anladım - Ağrı’nın A’sı - Evet - Lüleburgaz’ın L’si - Evet ..burada bir yanlışlık var. ............................... nedir fark ettinizmi !?....................................... zekayla bir işi yok dikkat işi. iki kişinin telefon konuşmasına şahit olurken sadece birinin söylediklerini duyabiliriz. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 bence bu yazıdaki asıl hata, iki kişiden yalnız birinin konuşmasına tanık olunabileceği. Diğerini nereden duyuyorki.. ( ne yapayım, geri kalan her şeyi yazmışsınız..) pardon trevize'de aynıcevabı vermiş görmedimdi Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 - Anlayamadım, Trabzon’un nesi dedin? Trabzonun Ğ'si olacak degil ya buda olabilir trabzonu duymuşki ''trabzonun nesi'' demesi tuhaf Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 bence bu yazıdaki asıl hata, iki kişiden yalnız birinin konuşmasına tanık olunabileceği. Diğerini nereden duyuyorki.. ( ne yapayım, geri kalan her şeyi yazmışsınız..) mantıklı geldi Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 cevabı zaten taurus ilk cevapta bildi.yinede ilgilenenlere teşekkür. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.