Φ hircin Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Eyy Türk kızı Birinci vazifen; Çamaşır bulaşık yıkamak Sayısız çocuk doğurmaktır. En kıymetli hazinen kocandır. Seni bu hazineden mahrum etmEk isteyecek kişi kaynanandır. Kılıbık sandığın kocan Seni aldatacaktır. Muhtaç olduğun oklava kapının arkasında mevcuttur. NE MUTLU TÜRK KIZIYIM DİYENE.. Lütfen YoRuMlArInIzI EsiRgEmeYiN...... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 çok sinir bozucu ve insanlık dışı ben beğenmedim açıkçası söylenmesi ve yazılması nahoş bişey Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 aslında bı bakışı sergılemiş ulkemızdeki hernekadar espri olsa da..ama beğenmedım açıkçası Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Aslında biraz gerçekci değil mi hep kkızlara bu görevleri veriyorlar erkekler daha özgür Napalım kader utansın Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Aslında biraz gerçekci değil mi hep kkızlara bu görevleri veriyorlar erkekler daha özgür Napalım kader utansın çOK HAKLISIN VALA, Kader utansın ne yapalım Alıntı
Φ çoban Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Eyy Türk kızı Birinci vazifen; Çamaşır bulaşık yıkamak Sayısız çocuk doğurmaktır. En kıymetli hazinen kocandır. Seni bu hazineden mahrum etmEk isteyecek kişi kaynanandır. Kılıbık sandığın kocan Seni aldatacaktır. Muhtaç olduğun oklava kapının arkasında mevcuttur. NE MUTLU TÜRK KIZIYIM DİYENE.. Lütfen YoRuMlArInIzI EsiRgEmeYiN...... bunları yazanın bir bayan olması endişe verici otobanlarda üç kuruşa kendini pazarlayan kızlar türk kızıdır devletin resmi fuhuş evlerinde etleri üç kuruşa satılan türk kızıdır reklamlarda ürünlerin tanıtımı için etleri reklam aracı yapılıp kullanılan kızlar türk kızıdır düğünlerde üç kuruşa erkeklerin önüne atılıp tüm gözlerin aç köpeklerin yiyeceğe baktığı gibi baktığı dansöz kadınlar türk kızıdır erkeklerin sakız çiğneğim usandığı gibi oynaşım terkettiği kızlar türk kızıdır otobanda üç kuruşa müşteri bekleyen bir bayana sorun bakalım ne mutlu türk kızıyım diyebilecek mi dünyayı toz pembe görmeyelim birde bu yönden bakalım seni aldatacak olan kılıbık kocan demişsin unutmaki kocan yine seni o otobandaki kadınlarla yada benzer ortamlardaki kadınlarla aldatacaktır dediğimiz gibi bu kadınların hayatımı güzel yoksa tertemiz bir aile kurup çocuklarını sevmek onları yetiştirmek kocasıyla bir ömrü paylaşmak iyi günde kötü günde yanında olmak mı güzel Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 ARkadaşlar aslında ben bunu biraz espiri olsun diye yazmıştım,ama siz fazla ciddiye aldınız:Ama eğer kalbinizi kırdıysam hepinizden teker teker özür dilerim Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 ARkadaşlar aslında ben bunu biraz espiri olsun diye yazmıştım,ama siz fazla ciddiye aldınız:Ama eğer kalbinizi kırdıysam hepinizden teker teker özür dilerim espri olsun diye yazmışsın, iyi yapmışsın. gayet güzel ve espirili de olmuş.ellerine sağlık arkadaşlar niye ciddiye almış anlayamadım.bu yazdıkların hayal ürünümü acaba? çünkü gerçek olmayan şeylere bende sinir olurum. teşekkürler Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Eyy Türk kızı Birinci vazifen; Çamaşır bulaşık yıkamak Sayısız çocuk doğurmaktır. En kıymetli hazinen kocandır. Seni bu hazineden mahrum etmEk isteyecek kişi kaynanandır. Kılıbık sandığın kocan Seni aldatacaktır. Muhtaç olduğun oklava kapının arkasında mevcuttur. NE MUTLU TÜRK KIZIYIM DİYENE.. Lütfen YoRuMlArInIzI EsiRgEmeYiN...... bence espiri olarak gorulmeli.gerçekten komik. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 kesinlikle espri ama gerçeği yansıtmıyor deil güsel ben beğendim hırçıncıım sen sıkma o güsel canını olur mu? Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 bunları yazanın bir bayan olması endişe verici otobanlarda üç kuruşa kendini pazarlayan kızlar türk kızıdır devletin resmi fuhuş evlerinde etleri üç kuruşa satılan türk kızıdır reklamlarda ürünlerin tanıtımı için etleri reklam aracı yapılıp kullanılan kızlar türk kızıdır düğünlerde üç kuruşa erkeklerin önüne atılıp tüm gözlerin aç köpeklerin yiyeceğe baktığı gibi baktığı dansöz kadınlar türk kızıdır erkeklerin sakız çiğneğim usandığı gibi oynaşım terkettiği kızlar türk kızıdır otobanda üç kuruşa müşteri bekleyen bir bayana sorun bakalım ne mutlu türk kızıyım diyebilecek mi dünyayı toz pembe görmeyelim birde bu yönden bakalım seni aldatacak olan kılıbık kocan demişsin unutmaki kocan yine seni o otobandaki kadınlarla yada benzer ortamlardaki kadınlarla aldatacaktır dediğimiz gibi bu kadınların hayatımı güzel yoksa tertemiz bir aile kurup çocuklarını sevmek onları yetiştirmek kocasıyla bir ömrü paylaşmak iyi günde kötü günde yanında olmak mı güzel bunları yazanın bayan olması neden endişe verici? aksine bayanların bu ülkede yaşadığı zorlukları hicvediyor. yukarıda saydığın kabaca kızların pazarlanmadığı bir ülke söyleyebilir misin? Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Burası TÜRKİYE!!! Eğer türksen bunları yapmak zorundasın... Alıntı
Φ mge Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 zaten gerçegi yansıtıyor diye bu kadar sinirlendiler ama çok gereksiz tepkiler insanlık dışı falan demişlerde siz insanlık dışı şeyler görmemişsiniz bu ne ya bu kadar da tepki verilirmi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.