Φ bernaa Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 bende geldimm bu forumda bana da yer war mı acaba Alıntı
Φ bernaa Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 çok tşkk the_boss Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Hoşgeldiniz..... Ne demek yer varmı istediğin topiği seç geç karşımıza.. Bizim gönlümüzde insanlara değil sadece; Ne dağlara ne taşlara bile yer vardır. Öyle güzelki yüreklerimiz ama taşımasını bilene... İyi paylaşımlar dileğimle... Sevgi ve Saygılarımla... ne güzel yazmışsın The Boss hoşgeldin berna Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 kalbi insan sevgisi dolu güzel insanlara her zaman yer vardır hoşgeldin tatlım Alıntı
Φ dorian_lll Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Bende geldim en sonunda vallahi inanın baskılara daha fazla dayanamadım illa girecen foruma illa girecen, ben de geldim.... Alıntı
Φ bozkurt34-mehmet Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 HOŞGELDİN HERYEER SENİN .... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.