Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Uğrunda yandım Hayaller aklımızda gidenler uzaklarda Uğrunda yandım Uğrunda yandım Seni hep andım Uğrunda yandım Ah sen gitmeseydin Olmayacaktı bütün bunlar Uğrunda yandım Uğrunda yandım Seni hep andım Uğrunda yandım Sen al onları sen ver onlara Hiç umrumda değil Uğrunda yandım.. Ve de yaz geçer ve de insan seçer Ve de yaz geçer ve de... Uğrunda yandım Uğrunda yandım... Gel gel gel gelelim hayata Dön dön dön dönelim hayata.. Uğrunda yandım Uğrunda yandım Seni hep andım Uğrunda yandım Uğrunda yandımmmmmmmm
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl İz bırakanlar unutulmaz,açtıkları yara kapanmıyor tabi(bak yine sinirlendim ) Efet aynen ya da sen kapandıklarını sanıyosun ama bu güneşi balçıkla sıvamak gibi bir iş sinirlenme daa Kızlar nerelerden bulup çıkarıyonus bu şiirleri veya şarkı sözlerini tebrik ederm falla şiir cennetine döndü furumumuz..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl bırak aşkı beni en son bırakıp gidende beni herşeyden çok severdi bosver .................................
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 17 yıl Unutmazsınız sadece alışırsınız.. Bir arkadaşım söylemişti: "Unutmak yoktur, anmamak vardır"
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.