Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 yüreğine paylaşımına sağlık buda benden olsun... bu rada buraya gençliğe hitabeyi yazalım sırayla satır satır. ben başlıyorum devamını getir . Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. devam.... Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Sevgili LilaC, paylaşımın çok güzel, harikasın ! Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 çok teşekkür ederim harika olan ben değilim,O yüce insan Mustafa Kemal ATATÜRK ! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 kimse gençliğe hitabenin devamını yazmayacakmı satır satır. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. devam.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 tabiki... Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Halbuki, Türk ün haysiyeti, gururu ve kabiliyeti çok yüksek ve büyüktür. Böyle bir millet esir yaşamaktansa yok olsun daha iyidir. O halde ya istiklal ya ölüm. M.Kemal Atatürk Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Hattâ bu iktidar sahipleri sahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Ey Türk istikbalinin evlâdı! Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 iSTiKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 HERŞEY TÜRK İÇİN TÜRK E GÖRE TÜRK TARAFINDAN.... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak! O benimdir, o benim milletimindir ancak! Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Ben anıtkabirden değilde çanakkale şehitleriyle ilgili bir resim koymak istiyorum,bu resim beni çok etkiledi,burdaki herkes ölüyor bunuda belirtiyim dedim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Ben anıtkabirden değilde çanakkale şehitleriyle ilgili bir resim koymak istiyorum,bu resim beni çok etkiledi,burdaki herkes ölüyor bunuda belirtiyim dedim Bu resmi koyan ve bizlerle paylaşan ellerine sağlık Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 sağolun sizinde ellerinize sağlık Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 sağolun sizinde ellerinize sağlık teşekkür ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.