Φ Veneris Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Selam Arkadaşlar, 21 yaşındayım Bilg.Prog. mezunuyum şuan yazılım müh. okuyorum. Ayrıca yazılım şirketinde çalışıorum. Astrolojik ve parapskolojik olaylara derin bir ilgi duyuyorum. Bu tip olaylara yurt dışındaki parapsikoloji okulunda gizemli olayların bilimsel açıklaması adı konu başlığı altında yaklaşıyorum.O yüzden ufolar var mı yok mu emin deilim (ne alaka bahsettim bilmiorum) Hayatımda ilk defa bir foruma üye oluyorum. Çalıştığım için çok sık takip edemiyorum ama çaylak olmak da çok gücüme gidiyo yaaa Benden bu kadar Hepinize Sevgilerrrr... Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 herkeze hoşgeldin mesajları için teşekkürler Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Erbay ve Lilac sizin içinde hoşbuldum Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Kendimi birbirimizi tanıyalım forumunda karşılama komitesinde gibi hissediyorum ama çok hoşuma gidiyo Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Ne kadar güzel işte; Üzüntüsüz bir yaşama sanatı içindesiniz,Burası ayrı bir dünya burası kalabalık bir yer, Farklı farklı insanlar var,kimileri üzgün kimileri sinirli,kimileri kötü kimleri iyi benim gibi.. Çoğunlukla ben bile iyinin kötüsü olabiliyorum..ama Her akşam herşeyi ve herkesi affediyorum... Karşılacağınız nankörlüklerden dolayı üzülmemeniz dileğimle... Ne güzel hep şiir gibi konuşuyorsun. İyi dileklerimi yolluyorum sana Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Hoşgeldin Hoşbuldum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 hoşgeldın bu arada parapsıkolojı ıle bıaralar çok ilgilenmiştim..ilginç bir alan Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 hoşbuldum sedelina ve CeLiNe Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 hoşgeldın bu arada parapsıkolojı ıle bıaralar çok ilgilenmiştim..ilginç bir alan Bilgi alışverişinde bulunmak isterim. şuan ilgilenmiyor musun? Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Selam Arkadaşlar, 21 yaşındayım Bilg.Prog. mezunuyum şuan yazılım müh. okuyorum. Ayrıca yazılım şirketinde çalışıorum. Astrolojik ve parapskolojik olaylara derin bir ilgi duyuyorum. Bu tip olaylara yurt dışındaki parapsikoloji okulunda gizemli olayların bilimsel açıklaması adı konu başlığı altında yaklaşıyorum.O yüzden ufolar var mı yok mu emin deilim (ne alaka bahsettim bilmiorum) Hayatımda ilk defa bir foruma üye oluyorum. Çalıştığım için çok sık takip edemiyorum ama çaylak olmak da çok gücüme gidiyo yaaa Benden bu kadar Hepinize Sevgilerrrr... Hoşgeldin veneris Alıntı
Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Selam Arkadaşlar, 21 yaşındayım Bilg.Prog. mezunuyum şuan yazılım müh. okuyorum. Ayrıca yazılım şirketinde çalışıorum. Astrolojik ve parapskolojik olaylara derin bir ilgi duyuyorum. Bu tip olaylara yurt dışındaki parapsikoloji okulunda gizemli olayların bilimsel açıklaması adı konu başlığı altında yaklaşıyorum.O yüzden ufolar var mı yok mu emin deilim (ne alaka bahsettim bilmiorum) Hayatımda ilk defa bir foruma üye oluyorum. Çalıştığım için çok sık takip edemiyorum ama çaylak olmak da çok gücüme gidiyo yaaa Benden bu kadar Hepinize Sevgilerrrr... Benimde sinirime dokunuyordu şu çaylak yazısı ama geçicek inşallah Çaylak yazısına o kadar takılma, çaylak dolu bakasana... Neyse Hoşgeldin Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 hoşgeldiniz sizde sefalar getirdiniz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.