Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl arkadaslar gecen hafta Tüyap kitap fuarından Ahmet Arifin ölümünden sonra çıkmıs olan ikinci kitabı yurdum benim şahdamırım aldım büyük bi eksiklik ama bu kitabın varlıgından haberim bile yoktu gene buram buram Ahmet Arif kokuyor benim gibi belki bilmeyen arkadaslar vardır ilgilenenlerin bilgilerine sunulur ....... basım gözüm üstenesin suskum,avazım üstüne... ardından baska silah yazgından baska günah daha yazmamıs hiçbir gizli dosyada hiçbir açık kitapta. ................ sevgiler
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl teşekkürler şevval bende ahmed arif'in bu şiirini ilk defa duydum şimdi tamamını bulup okudum gerçekten mükemmel
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 19 yıl teşekkürler şevval bende ahmed arif'in bu şiirini ilk defa duydum şimdi tamamını bulup okudum gerçekten mükemmel aynen bende ilk kez okudum ve ilk basım tarihi 2003 iki sene 4 kez basılmıs sevgiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.