Φ kahin Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 olay bi otelde geciyor.geceyi otelde gecirecek olan dedektif odayı tuttuktan sonra yan odada kimin kaldığını merak ediyor ve resepsiyoniste soruyor.resepsiyonist:"bir savcı,bir hakim bir de avukat efendim" diyor.dedektif odasına cıkıyor ve tam içeriye girmek uzereyken hakim,savcı ve avukatın odasına oda servisi elemanının gidiğini fark ediyor.ikisi de odalarına giriyorlar ve aniden "yapma ali" diye bir ses geliyor ve hemen ardından da bir el silah sesi...dedektif hemen hakim,savcı ve avukatın odasına giriyor.odada servis elemanı kanlar içinde yerde ve ölü.silah cesedin yanına atılmış.hakim,savcı ve avukat ayakta cesede doğru bakıyorlar.ve dedektif arada hiç bir konuşma gecmeden katili pat diye teşhis ediyor ve götürüyor.dedektif katilin kim oldugunu anında nasıl anladı?... soruyu bir yerde gördüm aynısını kopyala yöntemiyle size sordum neyse kolay gelecek belki ama olsun maksat soru sormuş olalım. Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 yani bende orda olsam pat diye içeri girsem duruşlardan kimin katil olduğunu anlayabilirdim sanırım Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 bu 3 kişiden 1 i erkek 2 si kadın olabilir. böylelikle Ali ismindeki erkek katildir. olabilir mi? Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Ama katil kim diye sormuyo ki nasıl anladı diye soruyo bir şaşırmaca olabilir mi soruda ? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 soruyu bir yerde gördüm aynısını kopyala yöntemiyle size sordum neyse kolay gelecek belki ama olsun maksat soru sormuş olalım. Arkadaşım bunu yazdığı için ben cevap vermedim.Bazı art niyetli arkadaşlar sonra dedikodu yapıyor Netten bakmışta vermiş cevabı diye.. Medikal'cim tebrik ederim arkadaşım.Aklını konuşturmuşsun yine.. Alıntı
Φ free boy Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 benim anlamadığım hakim savcı we avukat neden personeli öldürüyor.yazık adama ya Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Arkadaşım bunu yazdığı için ben cevap vermedim.Bazı art niyetli arkadaşlar sonra dedikodu yapıyor Netten bakmışta vermiş cevabı diye.. Medikal'cim tebrik ederim arkadaşım.Aklını konuşturmuşsun yine.. Teşekkürler dost. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 medikal az cevap vermene rağmen sitede sözün geçtiği belli .. cevap doğru .. Alıntı
Φ Veneris Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 belki ben kızım olursa ismini Ali koyacağım ohooo ne güzel paçayı kurtardı valla Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 medikal az cevap vermene rağmen sitede sözün geçtiği belli .. cevap doğru .. TEŞEKKÜRLER KAHİN. HERGÜN SİTEYE GİRRİP BAKIYORUM. İLK DEFA DUYDUĞUM SORULARA CEVAP VERİRİM SADECE. AMA BU SİTENİN ÖZELLİKLE ZEKA BÖLÜMÜNE YAZAN ARKADAŞLAR DİĞER SİTELERDEKİNDEN ÇOK ÇOK DAHA SEVİYELİ VE DOST CANLISI DÜRÜST İNSANLAR. İLK GÜNDEN BERİ SEVİYE HİÇ DÜŞMEDİ. UMARIM HİÇBİR ZAMANDA DÜŞMEZ. HERKESE SAYGILAR SEVGİLER. HOŞCAKALIN Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 inşallah.ben biraz takılayımda gün gelir bende senin gibi yaparım.teşekkür. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.