Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

olay bi otelde geciyor.geceyi otelde gecirecek olan dedektif odayı tuttuktan sonra yan odada kimin kaldığını merak ediyor ve resepsiyoniste soruyor.resepsiyonist:"bir savcı,bir hakim bir de avukat efendim" diyor.dedektif odasına cıkıyor ve tam içeriye girmek uzereyken hakim,savcı ve avukatın odasına oda servisi elemanının gidiğini fark ediyor.ikisi de odalarına giriyorlar ve aniden "yapma ali" diye bir ses geliyor ve hemen ardından da bir el silah sesi...dedektif hemen hakim,savcı ve avukatın odasına giriyor.odada servis elemanı kanlar içinde yerde ve ölü.silah cesedin yanına atılmış.hakim,savcı ve avukat ayakta cesede doğru bakıyorlar.ve dedektif arada hiç bir konuşma gecmeden katili pat diye teşhis ediyor ve götürüyor.dedektif katilin kim oldugunu anında nasıl anladı?...

soruyu bir yerde gördüm aynısını kopyala yöntemiyle size sordum neyse kolay gelecek belki ama olsun maksat soru sormuş olalım.

Gönderi tarihi:

soruyu bir yerde gördüm aynısını kopyala yöntemiyle size sordum neyse kolay gelecek belki ama olsun maksat soru sormuş olalım.

Arkadaşım bunu yazdığı için ben cevap vermedim.Bazı art niyetli arkadaşlar sonra dedikodu yapıyor <_< Netten bakmışta vermiş cevabı diye..

Medikal'cim tebrik ederim arkadaşım.Aklını konuşturmuşsun yine.. :thumbsup:

Gönderi tarihi:

Arkadaşım bunu yazdığı için ben cevap vermedim.Bazı art niyetli arkadaşlar sonra dedikodu yapıyor <_< Netten bakmışta vermiş cevabı diye..

Medikal'cim tebrik ederim arkadaşım.Aklını konuşturmuşsun yine.. :thumbsup:

Teşekkürler dost.

Gönderi tarihi:

medikal az cevap vermene rağmen sitede sözün geçtiği belli .. cevap doğru ..

TEŞEKKÜRLER KAHİN. HERGÜN SİTEYE GİRRİP BAKIYORUM. İLK DEFA DUYDUĞUM SORULARA CEVAP VERİRİM SADECE. AMA BU SİTENİN ÖZELLİKLE ZEKA BÖLÜMÜNE YAZAN ARKADAŞLAR DİĞER SİTELERDEKİNDEN ÇOK ÇOK DAHA SEVİYELİ VE DOST CANLISI DÜRÜST İNSANLAR. İLK GÜNDEN BERİ SEVİYE HİÇ DÜŞMEDİ. UMARIM HİÇBİR ZAMANDA DÜŞMEZ. HERKESE SAYGILAR SEVGİLER. HOŞCAKALIN

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.