Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl 2006 basketball turnuvasının en iyi genç oyuncusu seçiliyor seçilenler arasında turkiyeden Ersan İlyasova da var Ersan'a oy vermek için fiba nın sitesine burdan girebilirsiniz
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl spor bölümüne baslığı actım..zaten büyük bi farkla lider % 75 e % 16 g ibi...3 eylülde bitio
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl baskasına wersek olmaz mı mesela ibrahim kutluay weya serkan erdoğan gibi
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl bence de en iyi genç oyuncu Ersan İlyasova.. dünkü maçta mükemmeldi hepsi de..
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl fransızlara yenildik ya ewt ya üzüldüm ama dünya 6.sı bi takım olmak hiç te küçümsenecek bişi diil yaşa varol,tebrikler 12 dev adam , 12 cesur yürek
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl ewt ya üzüldüm ama dünya 6.sı bi takım olmak hiç te küçümsenecek bişi diil yaşa varol,tebrikler 12 dev adam , 12 genç yürek doğru söylüyosun altıncı olmak cok güzel ama fransızlara yenildik işte
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Ne yapalım Dünya 6.lığı da güzel bi,r basarı bence İnş gelecek sefere daha ii olacaklar eminim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.