Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
:sweatingbullets::sweatingbullets::sweatingbullets: Uzun zamandır kulandığım hotmail adresimi çaldılar nasıl geri alabilirim.bir kaç program kullandım ama alamadım lütfen bana güzel bir program tavsiye edin.şimdiden teşşekürler
Gönderi tarihi:

programla geri alman çok zor çünkü senin kullandıgın programı karşı tarafda biliyordur...

Geri almanın tek yolu ondada şansın %50 filan hotmaile mail yazıyosun bilgilerini veriyosun o yazıyı bulsaydım sana yollardım ama dökümanlara bi bak belki bulursun

• 2 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

değerli arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.

aşağıda vereceğim link e tıklarsan sanırım sorunun çözülür

http://memberservices.passport.net/members

bu link seni direkt msn güvenlik sitesine götürücek sayfanın en altında "yardım" sekmesini tıkla ekranının sağ tarafında küçük dikdörtgen bir pencere açılacak bu pencerede "bize başvurun" sekmesini tıkla. yeni açılacak pencerede dil seçeneğini belirle yönergeleri takip et bu seni direkt msn live id yardım masasına yönlendirecek bi form doldurmanı istiycekler hesap aldığın zaman doldurduğun bilgilerin aynısını ve eksiksiz olarak doldurulmasını sağlaman gerekli aksi takdirde cevap alamazsın. bu forma seninle iletişim kurabilecekleri yeni bir mail adresi vermen lazım. sana tavsiyem ilk mail adresinde yazdığın bilgilerin aynısını kullanarak farklı bir mail adresi alman. neticede aol server bu verilerini kontrol ederek eşleştirme yapıcak ve sen olduğundan emin olduktan sonra parolanı sana yolluycak. bir başkasının mail adresini verirsen parola yerine ne alacağını tahmin edersin herhalde :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.