Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl ben 05.09.2003 ben bu günü ailmek isterdim onu gelinlikle gördüğüm günü başkasının olduğu günü
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 18 yıl hiçbir günü silmek istemezdim çünkü yaşanması gereken bir gündür o anlar herşeyi yaşayarak öğreniyoruzzz acı ve tatlı sacece güzellikler olsaydı güzelliklerin değerini bilebilirmiydik acabaaa
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl yanlış yerde yaşamama neden olan tercıhı yaptığım günü silmek ısterdım..çünkü hayatımda kelebek etkısı yaptı
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Yazar hiçbir günü silmek istemezdim çünkü yaşanması gereken bir gündür o anlar herşeyi yaşayarak öğreniyoruzzz acı ve tatlı sacece güzellikler olsaydı güzelliklerin değerini bilebilirmiydik acabaaa budur
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl 13.09.2006... yaşadığım en kötü gündü diyebilirim..günün sonundada otobanda hiç ummadığım bi trafik kazası geçirdim.. allahtan sapasağlam kurtulduk ama çok sevdiğim aracımı o halde görmek beni çok fazla üzdü..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl aaaaaa bu topiğin aynısı havadan sudan konularda vardı hatta var.. neyse oraya yazdığımın aynısını buraya da yazarım.. 18.06.2006......yani buraya üye olduğum tarih.. Nedeni çok...........Ayrılmayı düşünüp gidemediğimin de nedeni çok..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.