Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

arkadaslar ben fransa pariste yasayan bir ogrenciyim

buraya gelmek okul icin veya dil her konuda yardimci olmaya calisirim sorulariniz icin

prosoduru iyi biliyorum.....

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

slm arkadaşım bende oraya gelmek istiyorum bunun için neler gerekiyor yazarsan sevinirim şimdiden teşekurler

Gönderi tarihi:

oncelikle kayit yaptirmalisin unuversiteye aksi taktirde vize alamazsin

ya kusura bakma ben sık sık giremiyorum bu kayıt nasıl bir unv olmalı yada herturlu ünv.(AÇIK ÖĞRETİM DAHİL)oluyor mu

Gönderi tarihi:

ya kusura bakma ben sık sık giremiyorum bu kayıt nasıl bir unv olmalı yada herturlu ünv.(AÇIK ÖĞRETİM DAHİL)oluyor mu

sana sole aciklayim acik ogretim olmaz cunku burda ole bi sistem yokk

ve 2 yilliklarda olmazz

turkiyede unuversiteye kayit yaptirdiktan sonra burada yani fransada kendine dil okulu bulmalisin bolece vize garanti olur yani kisacasi

diyelimki kayit yaptirdin eskisehire

burda ki bi dil okuluna internetten on kayit yaptircan

ve unuversiteylede baglantiya geccen

dil kursu senin evine kagidi gondercek

vize icin giderken sana kolaylik saglar ama tercihlerin iyi olmali dandik dusuk puan olmamali ve burda bolum degistiebilirsin bunu unutma o sansi veriyolar yani sanat tarihi secsen bile istersen bolump degistirirsin

karisik olduysa anlamadigin yerlerden sor belki yardimci olurum yine :)

Gönderi tarihi:

sağol kardeş ben bu yıl bi daha hazırlanacam olmassa seneye gelirim herşey için çok teşekürler kib

Gönderi tarihi:

selam hayal et kardeş. benim bi sorum olacak. yardımcı olursan seviniri. üniversiteden yeni mezun oldum. 4 yıllık gıda müh. yüksek lisansımıda yurt dışında tamamlamak istiom. özellikle fransa pariste.çünkü akrabalarım var orda.

bana bu işiçin üniversite kayıt kabul belgesi falan lazımmış dediler. ben bu kayıt kabulu nasıl yapacam. üniversitelerle nasıl iletişime geçebilirim?fransızca dilim hiç yok.dayım bana istek yapacak. ama isteği netürlü alacağını bilemioz.eğer bir bilgin varsa benimle paylaşırsan sevinirim.

Gönderi tarihi:

nedemek yardimci olabildiysem

gerci bek sanmiyorum ne mutlu bana :D

:lol: yok yaw gelecek yıl burda isen o zaman belki yenede sağol :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.