Φ hayal_et Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 arkadaslar ben fransa pariste yasayan bir ogrenciyim buraya gelmek okul icin veya dil her konuda yardimci olmaya calisirim sorulariniz icin prosoduru iyi biliyorum..... Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 slm arkadaşım bende oraya gelmek istiyorum bunun için neler gerekiyor yazarsan sevinirim şimdiden teşekurler Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 slm arkadaşım bende oraya gelmek istiyorum bunun için neler gerekiyor yazarsan sevinirim şimdiden teşekurler ogrencisindir heralde unuversite sinavini kazandin mi? Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 öss yi kazandım ama şu an bi yer yerleşmedim Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 öss yi kazandım ama şu an bi yer yerleşmedim oncelikle kayit yaptirmalisin unuversiteye aksi taktirde vize alamazsin Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 oncelikle kayit yaptirmalisin unuversiteye aksi taktirde vize alamazsin ya kusura bakma ben sık sık giremiyorum bu kayıt nasıl bir unv olmalı yada herturlu ünv.(AÇIK ÖĞRETİM DAHİL)oluyor mu Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 ya kusura bakma ben sık sık giremiyorum bu kayıt nasıl bir unv olmalı yada herturlu ünv.(AÇIK ÖĞRETİM DAHİL)oluyor mu sana sole aciklayim acik ogretim olmaz cunku burda ole bi sistem yokk ve 2 yilliklarda olmazz turkiyede unuversiteye kayit yaptirdiktan sonra burada yani fransada kendine dil okulu bulmalisin bolece vize garanti olur yani kisacasi diyelimki kayit yaptirdin eskisehire burda ki bi dil okuluna internetten on kayit yaptircan ve unuversiteylede baglantiya geccen dil kursu senin evine kagidi gondercek vize icin giderken sana kolaylik saglar ama tercihlerin iyi olmali dandik dusuk puan olmamali ve burda bolum degistiebilirsin bunu unutma o sansi veriyolar yani sanat tarihi secsen bile istersen bolump degistirirsin karisik olduysa anlamadigin yerlerden sor belki yardimci olurum yine Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 sağol kardeş ben bu yıl bi daha hazırlanacam olmassa seneye gelirim herşey için çok teşekürler kib Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 nedemek yardimci olabildiysem gerci bek sanmiyorum ne mutlu bana Alıntı
Φ botulinum Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 selam hayal et kardeş. benim bi sorum olacak. yardımcı olursan seviniri. üniversiteden yeni mezun oldum. 4 yıllık gıda müh. yüksek lisansımıda yurt dışında tamamlamak istiom. özellikle fransa pariste.çünkü akrabalarım var orda. bana bu işiçin üniversite kayıt kabul belgesi falan lazımmış dediler. ben bu kayıt kabulu nasıl yapacam. üniversitelerle nasıl iletişime geçebilirim?fransızca dilim hiç yok.dayım bana istek yapacak. ama isteği netürlü alacağını bilemioz.eğer bir bilgin varsa benimle paylaşırsan sevinirim. Alıntı
Φ ferit Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 nedemek yardimci olabildiysem gerci bek sanmiyorum ne mutlu bana yok yaw gelecek yıl burda isen o zaman belki yenede sağol Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.