Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama bu soru baya bi düşündürmüştü beni Eski Padişahlı zamanlardan birinde bir adam varmış ve çok fakirmiş günlerdir açmış ve dayanamayıp komşu bahçesinde bulunan komşunun tavuğunu çalmış ve bir güzel afiyetle yemiş. Komşusu adamdan şikayetçi olmuş ve Padişahın adamlarına hırsızı yakalatmış. Adamı padişahın karşısına getirmişler. Padişah şöyle iyice bir süzdükten sonra adamın idam olması yönünde bir karara varmış. Ancak komşusu öyle hırslanmışki padişaha o tavuğumu nasıl öldürdüyse onunda o şekilde ölmesini istiyorum demiş. Padişah kabul etmiş.Adamın yanına bir tavuk getirmişler ve nasıl öldürdüğünü göstremesini istemişler. Adam tavuğu aynı şekilde öldürmüş. Ancak padişah, adamları ve komşusu dahil herkez şaşırmış. Adamın tavuğu öyle bir öldürmüşkü bunu ona yapabilme imkanları yokmuş ve adam idamdan kurtulmuş. İşte soru "Adam tavuğu nasıl öldürmüş olabilir?" Hadi kolay gelsin.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.